Лили Колинс е била малтретирана от бивше гадже

Звездата от "Emily in Paris" се върна назад към "токсичната" връзка, белязала я до живот.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 09 февруари 2023

Лили Колинс разказва за "токсичната" връзка, която я е накарала да се чувства "малка".

В нов епизод на подкаста "We Can Do Hard Things", звездата от "Emily in Paris" припомня в детайли въпросното малтретиране в началото на 20-те си години.

"Моята токсична връзка беше вербално и емоционално насилие. Караше ме да се чувствам наистина малка. Той ме наричаше "Малката Лили", използваше ужасни епитети по отношение на облеклото ми, наричаше ме дори к**ва и подобни неща."

Лили Колинс

Колинс уточнява, че "омаловажаващите думи" са я накарали да стане "доста мълчалива" и да се затвори в себе си, за да може все пак да се чувства "сигурна".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 11-ТЕ СЕРИАЛА, КОИТО ЩЕ ГЛЕДАМЕ ТАЗИ ГОДИНА

Лили Колинс

Актрисата е категорична, че именно заради тази връзка, все още чувства "паника" и "безпокойство", въпреки че сега има здрав брак със съпруга си Чарли Макдауъл.

"Ситуацията е напълно различна сега… Но тази паника, все още я усещам на моменти. Дори и да съм в най-здравата връзка, понякога може през целия ден да се чувствам така", продължава тя емоционалния разказ. "Червата ви реагират, сърцето ви започва да бие силно и изведнъж се връщате в онзи момент, когато са ви казали онези неща преди 10 години. Знаете, че сега не сте в тази ситуация, но е дяволски трудно. Ужасно."

Лили КОлинс

Лили разкри, че е по-открита с Макдауъл, отколкото с мъжете от миналите си връзки, споделяйки: "Никога не съм позволявала на друг освен на Чарли да ме наблюдава в това състояние."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАКЪВ ВИ Е ПРОБЛЕМЪТ С EMILY IN PARIS?

Самата тя неведнъж е наричала режисьора свой "най-добър приятел".

"Той ме кара да се смея в моменти, когато имам най-голяма нужда от него и ми помага емоционално да премина през нещата. Просто се чувствам толкова благодарна, че имам някой до себе си, с който мога да постигна това, той е най-добрият ми приятел и е с мен през цялото време."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA