Защо "WAP" на Карди Би не стигна до "Грами"?

Звездата си спомни за скандала, в който беше замесен дори Джо Байдън.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 09 февруари 2023

Карди Би се е "страхувала" да изпрати "WAP" на наградите "Грами".

Може би един от най-големите хитове на рапърката излезе през август 2020 г. и беше начело на всички класации, но значително отрицателната обратна връзка я е спряла от следващи стъпки.

"Знаете ли какво? Това е нещо, върху което трябва да поработя. Трябва да спра да позволявам на интернет да контролира живота ми", признава самата тя в нов епизод от шоуто "REVOLT".

"Не исках да предложа "WAP", защото се страхувах, че ако спечеля… Знаете ли... ето, интернет пространството дори ме накара да се страхувам да победя. Това е лудост."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КИМ КАРДАШИЯН Е ДАЛА ЦЕНЕН СЪВЕТ НА КАРДИ БИ

Парчето е колаборация с Megan Thee Stallion и бързо се превърна в обект на дискусия между различните социални класи, като коментари дори стигнаха до заключението, че това е симулация на "лесбийска секс сцена", показана по телевизията.

Карди Би

"Когато "WAP" излезе, хората, които го критикуваха най-много, казваха:"Това е толкова гадно, толкова откачено", продължава Карди, имайки предвид консервативните присъствия в социалните мрежи.

Изпълнителката на "I Like It" е категорична, че това е двоен стандарт в жанра. "Хората, които се притесняват, обикновено са консервативни или наистина религиозни, но аз съм израснала, слушайки този тип музика. Някои може да я сметнат за странна и вулгарна, но за мен е почти нормална песен."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA