Ким Кардашиян е дала ценен съвет на Карди Би

Изпълнителката на "I Like It" сподели и защо се е наложило да си направи операция на носа.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 20 януари 2023

Карди Би винаги е обсъждала открито опита си с пластичната хирургия, а сега разказва и подробности за нежеланата операция на носа.

30-годишната рапърка се появи в новия епизод на "Шоуто на Джейсън Лий", за да сподели цялата история, включително как Ким Кардашиян има изненадващо участие в нея.

Изпълнителката на "WAP" си спомни, че няколко души са ѝ казали, че филърите за нос са по-добър и нехирургичен начин да си намали размера на носа.

"Сложих си филъри в носа през 2019 г. и тогава... носът ми стана още по-голям", казва тя, преди да признае, че дори не знае как работят филърите. "Помислих си: "О, Боже мой, какво си причиних?"

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗАЩО КАРДИ БИ Е РЕШИЛА ДА НЕ СЕ РАЗВЕЖДА С OFFSET?

"Филърите направиха носа ми по-дълъг и по-широк", обяснява тя, добавяйки, че поради неуспешната процедура "не е имала друг избор", освен да прибегне до операция.

"Спомням си, когато бяхме в къщата на Крис Дженър и Ким ми даде списък с хора, на които мога да се обадя, за да получа помощ", продължава Карди, а интервюиращият я попита: "Не се ли обади на никого от тези хора?"

Карди Би

"Не, обадих се на няколко души, които тя ми даде", но в крайна сметка е отишла при друг и е направила ринопластика през 2020 г.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАРДИ БИ Е ГОТОВА ЗА ОЩЕ ДЕЦА

Лейди Би е категорична, че е приключила с пластичната хирургия и дори се похвали: "Изглеждам страхотно."

"Хората си мислят, че когато си направите операция или нещо подобно, не сте сигурни в себе си или се мразите, а това не е истинската причина", категорична е звездата. "Ако искам да коригирам нещо, ако искам да направя нещо малко... ще го направя. Харесва ми да съм перфектна. Харесвам определен тип тяло за себе си."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA