Защо Карди Би е решила да не се развежда с Offset?

Рапърката отдавна пазеше в тайна аргументите за решението си, но сега реши да сподели повече.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 18 януари 2023

Карди Би обясни защо е отменила развода си с Offset.

Двамата сключиха брак през септември 2017 г., Карди подаде молба за развод три години по-късно - през септември 2020 г., но само два месеца след това отказа делото.

В интервю за предстоящия дебютен епизод на Шоуто на Джейсън Лий, рапърката разказа повече за трудния етап в отношенията им и сподели как са преминали заедно през него.

Карди би

"Имаше момент, в който аз и Offset не се гледахме очи в очи. Това беше същата година, когато подадох молба за развод.", разкрива изпълнителката на "Up".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАРДИ БИ Е ГОТОВА ЗА ОЩЕ ДЕЦА

Двойката посрещна дъщеря си Кълчър през юли 2018 г., a на следващата година се раздели за кратко, след като на повърхността изплуваха слухове за изневяра.

Карди Би

"Не съм във връзка с физическо насилие. Не съм във връзка и с психическо насилие. Имам избор", категорична беше тя тогава.

Карди описа брачните им проблеми като "редовни отношения", преди да признае, че е подала молба за развод. "Ако искам да съм крайна, за да дам урок и да подам молба за развод, мога да го направя. Това е моят живот. Няма да търпя такава злоупотреба с мен."

През ноември 2020 г. делото за развод беше прекратено и двойката отново се събра.

"Ще го оставя да говори за това, защото това е основното нещо, което наистина ме притесняваше. Искам той да го каже, защото чувствам, че това е част от неговата история", уточнява звездата сега.

Карди Би

Тя обаче гарантира, че Offset е променил поведението си. 

"Основното нещо, с което исках той да спре, той го направи и се промени. Така ми показа, че иска да се промени заради мен", заяви певицата.

През ноември 2021 г. Карди сподели, че е "щастлива", че двамата са преодолели някои от най-трудните препятствия заедно. "Чувствам се така, сякаш никога не съм била по-щастлива."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA