Дженифър Лопес иска да ни вдъхнови чрез круиз

Организацията ѝ "Limitless Labs" се стреми да вдъхнови латиноамериканските жени да следват мечтите си.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 13 февруари 2023

Дженифър Лопес предлага на феновете си ексклузивен петдневен круиз.

След като обяви партньорството си с круизната компания "Virgin Voyages", през март 2022 г., Лопес представи специален круиз, наречен „Безгранично пътешествие", който идва тази пролет.

Пътуването е с пет нощувки от 14 до 19 април и ще следва маршрута на круизната линия „Dominican Daze". Отпътуването започва от Маями и свършва там, а спирките са навсякъде по света, включително Доминиканската република и частния плажен клуб Virgin Voyages на остров Бимини.

Това, което е вдъхновило Лопес за ексклузивното пътуване е нейната организация "Limitless Labs", която се фокусира върху жените, за да имат те „равен достъп до образование, възможности и капитал".

„Моята мисия винаги е била да забавлявам, да давам сила и да вдъхновявам феновете си да живеят живота си в пълнотата му, без да поставям ограничения върху това, в което вярват, че могат да постигнат", казва тя.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖЕНИФЪР ЛОПЕС СЪЩО КОМЕНТИРА БЕН АФЛЕК НА НАГРАДИТЕ "ГРАМИ"

И добавя: „Virgin Voyages" и аз споделяме тази страст към преживявания, които носят радост на хората, поради което съм толкова развълнувана да работя с тях."

На борда на кораба пътниците могат да се възползват от панелни дискусии с жени предприемачи и да отделят време за релаксация чрез сутрешни уроци по медитация или лечение в СПА центъра на кораба.

джей ло

Джей Ло и "Virgin Voyages" подаряват 50 каюти на кораба на „трудолюбиви латиноамерикански предприемачи", се казва още в съобщението.

„Вълнуващо и вдъхновяващо е да видим въздействието, което Дженифър оказва чрез всичко, което прави, не само в развлекателната индустрия, но и чрез нейните бизнес начинания и подкрепата ѝ към латиноамериканките.", казва Брансън, който е собственик на "Virgin Voyages".

Певицата на „Ain't It Funny" разкри, че ще бъде едновременно инвеститор на марката и ще поеме ролята на главен директор по развлеченията и начина на живот в "Virgin Voyages".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA