Дженифър Лопес също коментира Бен Афлек на наградите "Грами"

Звездата от "Свекървище" приема шеговито "драмата" с изражението на съпруга си.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 10 февруари 2023

Дженифър Лопес също реши да се пошегува с изражението на Бен Афлек на наградите "Грами".

Публикувайки трейлъра на новия филм на половинката си - "AIR", звездата от "Свекървище" избра момент от музикалната церемония ("щастливото лице на моя съпруг"), който се превърна във viral тема в социалните мрежи.

Докато Джей Ло връчваше наградата за "Най-добър поп албум" на Хари Стайлс в неделя, камерите показаха Афлек, който, по мнение на онлайн потребители, изглеждаше "отегчен" и "изтормозен".

Двойката седеше до Дуейн Джонсън и съпругата му Лорън Хашиян, но докато всички изглеждаха, че се забавляват, Бен продължаваше да не се усмихва на камерите.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: БЕН АФЛЕК И ДЖЕЙ ЛО СЪЩО ЩЕ УЧАСТВАТ В SUPER BOWL

Малко по-късно заваляха коментари, че Лопес не е трябвало да води съпруга си на наградите, а наблюдателни фенове забелязаха по устните на латино иконата, че казва на актьора: "Дръж се по-мило, изглеждай дружелюбен".

Приближени до Афлек побързаха да коментират, че в момента работи от сутрин до вечер и наистина се чувства изморен. "Той иска да подкрепи Дженифър и прави всичко по силите си, но просто му се насъбра много работа напоследък. Освен това, той е човек, който повече си стои вкъщи. Не е толкова социален."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA