Селена Гомес и Хейли Бийбър отново враждуват в интернет

Въпреки, че наскоро позираха заедно за поредица от снимки, според фенове враждата все още съществува.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 15 февруари 2023

Селена Гомес се отказа от TikTok заради Хейли Бийбър.

Основателката на Rare Beauty отдавна отхвърли слуховете за вражда между нея и Хейли Болдуин Бийбър, която е омъжена за бившия ѝ приятел Джъстин Бийбър.

Затова, побърза да заяви, че няма драма и този път, когато Хейли е споделила видео, направено от фен показващо Селена в лоша светлина.

„Всичко е наред! Не позволявам на тези неща да ме жегнат! Бъдете добри с всички!", коментира 30-годишната Гомес след като видеото беше споделено от потребител.

селена гомес

26-годишната Болдуин Бийбър публикува клипа в началото на януари, на който се вижда, че е с две приятелки, една от които Кендал Дженър. За съжаление, въпросният материал беше изтрит малко след това, но от коментари става ясно, че триото казва: „Не казвам, че тя го заслужаваше, но казвам, че Божията намеса винаги е правилна".

Въпреки че не се споменава името ѝ, Бийбър е споделила своето TikTok видео малко след като Гомес беше публично засрамена от папараци, които я снимаха по бикини.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: И ХЕЙЛИ БИЙБЪР ИМА КАКВО ДА КАЖЕ ЗА "NEPO BABY"

По-късно Хейли коментира, че видеото няма нищо общо с нея. След като редица фенове коментира ситуацията, тя каза, че клипа е „за забавление" и „не е насочено към никого".

хейли бийбър

„Никога не коментирам подобни неща, но ние просто имахме момичешка вечер и си създадохме спонтанен Tik-Tok просто за забавление. Не е насочен към никого.", написа основателката на Rhode Beauty.

След години на слухове, че двете не се харесват, те решиха публично да покажат, че това не е така и позираха за поредица от снимки на събитие в Лос Анджелис.

Двете звезди бяха усмихнати, а Гомес дори постави ръката си върху крака на модела. Снимките бяха направени малко след като Бийбър разказа в подкаста "Call Her Daddy", че не е "откраднала" Джъстин от нея.

„Мога да кажа, че никога не съм била с него, докато е имал връзка с някого", каза тя и добави, че за нея "не е нормално да се забърква в нечия връзка".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA