Емили Райтаковски официално показа мъжа до себе си

След многобройни срещи моделът избра комикът Ерик Андре за своя половинка.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 16 февруари 2023

Емили Ратайковски и Ерик Андре обявиха, че са заедно като качиха свои напълно голи снимки в Instagram.

Стендъп комикът сподели забавна публикация за Свети Валентин в Instagram с участието на модела. Той публикува две снимки на себе си и авторката на "My Body", позирайки голи в нейния апартамент в Ню Йорк.

Отражението на Емили, която всъщност снима, се вижда в огледалото отсреща, докато Андре лежи на черното кадифено канапе с разтворени крака и чаша червено вино. До него на пода могат да се видят разпилените му дрехи и бутилката вино, от която явно отпиват.

Интимните му части са покрити с розово сърце емоджи.

На първата снимка Андре шеговито прави знак за мълчание с пръст пред устата си като вероятно има предвид романса между двамата, за който всички говориха, но сега можем да кажем, че е потвърден.

„💘 💘💘💘💘Честит Свети Валентин 💘💘💘💘💘", написа той под публикацията и сподели снимката и в своята история в Instagram като написа: „Честит месец на черната история".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗАЩО ЕМИЛИ РАЙТАКОВСКИ ПАЗИ БРАЧНАТА СИ ХАЛКА?

емили райтаковски

Ратайковски и Андре отпразнуваха Свети Валентин заедно като присъстваха на баскетболен мач. Двамата бяха забелязани да седят заедно и да се наслаждават на играта докато позират за снимки.

EmRata и André се срещат от няколко седмици. Миналата седмица те бяха снимани докато се разхождаха след обяд в италиански ресторант, а миналата седмица вечеряха няколко пъти заедно.

Още миналия месец двамата бяха заснети да се целуват на плажа по време на почивка на Каймановите острови, а видео показа как двамата се гушкат.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA