Дженифър Кулидж: "Хората харесват, че аз съм аутсайдерът"

Напоследък всички и навсякъде искат снимка с Кулидж, която смята, че може би е заради походката ѝ.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 16 февруари 2023

Дженифър Кулидж разказва какво според нея я е направило суперзвезда.

Звездата от "Белият лотос" започна 2023 г. със Златен глобус, награда "Изборът на критиците", награда за "Жена на годината" и реклама на Super Bowl за Еlf Cosmetics.

По всичко изглежда, че Кулидж е във вихъра на кариерата си. Затова реши да сподели на People как се чувства в последните месеци и на какво се дължи цялото това внимание към нея.

дженифър кулидж

„Мисля, че хората харесаха, че бях аутсайдера.", казва тя. „Изиграх много странни жени и хората се забавляваха с комедиите, които правих. Тогава Майк Уайт ми даде ролята в „Белият лотос", а сериалът е драма и комедия едновременно – никога не съм имала такава роля."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КРИТИКИТЕ СА НАПРАВИЛИ ДЖЕНИФЪР КУЛИДЖ ОЩЕ ПО-ДОБРА АКТРИСА

Може би заради тази ѝ роля или заради нещо друго, но всеки иска да си направи селфи с нея, било то на червения килим или извън него.

„Нещо се случи този сезон на наградите. Не знам дали защото пуснаха толкова много клипове с мен в интернет, но няма значение каква маскировка нося, мога да нося костюм на жаба с шлем, но хората ще знаят, че това съм аз", казва тя. 

„Наскоро се разхождах в Бостън и не можах да премина цялата улица. Това е толкова интересно. Предполагам, че е заради интернет. Не знам – или може би имам странна походка."

Самата Дженифър споделя, че не иска нищо друго, освен хубава почивка в момента. „Просто искам да лежа в леглото си една седмица с кучето си", казва тя. — Искам абсолютно да не мърдам.

Това може да се случи, само ако Майк Уайт не ѝ се обади да ѝ каже, че е решил призрака на Таня Маккуоид в сезон 3 на Белият лотос да се появи.

„Това със сигурност ще ме извади от леглото", шегува се тя.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA