Критиките са направили Дженифър Кулидж още по-добра актриса

Звездата от "Белият лотос" разказа как е използвала най-негативните коментари, за да разсмее публиката.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 07 февруари 2023

Дженифър Кулидж е използвала "ужасните неща", които е чувала, за да изиграе най-популярните си герои.

Прекарала доста време в театър за импровизация и комедия в началото на кариерата си, сега 61-годишната актриса си спомня, че именно неприятните срещи с различни хора са се оказали нейното "спасение".

Дженифър Кулидж

"Бях сервитьорка много дълго време, а сервитьорството беше толкова трудно", разказва екранната Таня. "Така започнах да записвам всички ужасни неща, които ми казваха. Не добавих нищо от мен. Записах всичко дословно и щях да изпълня сцените в театъра. Да изиграя всички хора, които бяха толкова жестоки и подли. Така щях да променя и своя живот."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖЕНИФЪР ЛОПЕС НИ КАНИ ЗАД КУЛИСИТЕ НА "SHOTGUN WEDDING"

Уточнявайки, че изиграването на въпросните груби клиенти ѝ е помогнало по много начини, Дженифър продължи: "Така просто го изваждате от своя мозък. И вече дори не ви интересува, че не са били мили."

Дженифър Кулидж

Звездата от „Белият лотос", която наскоро грабна статуетки People's Choice и "Златен глобус", добави, че подигравките на посетителите на ресторанта са ѝ помогнали да създаде някои от най-добрите си персонажи.

"Искам да кажа, че любимите ми герои бяха нещастни хора - от това излизат най-великите неща."

Дженифър Кулидж

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СТЯГАЙТЕ КУФАРИТЕ, ЗАЩОТО ВТОРИЯТ СЕЗОН НА "БЕЛИЯТ ЛОТОС" Е СТРАХОТЕН

Преди броени дни Кулидж се присъедини към списъка с актриси, получавали отличието "Жена на годината" на Hasty Pudding, сред които Джейми Лий КъртисХали БериДжулиан Мур, Вайола Дейвис и миналогодишната носителка на наградата - Дженифър Гарнър.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA