Камила Кабейо и приятелят й се разделиха

Певицата и изпълнителният директор на приложение за запознанства Остин Кевич се разделиха след 8-месечна връзка.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 17 февруари 2023

Камила Кабейо и Остин Кевич се разделиха след 8-месечната си връзка.

Приложението за запознанства "Lox Club", на което Кевич е изпълнителен директор, изпрати бюлетин до своите абонати като разкри, че „Остин отново е необвързан".

Той стартира приложението през 2020 г., което стана известно като „еврейския рай", тъй като потребителите му бяха главно евреи.

Певицата на "Bam Bam" и 31-годишният Остин бяха видени заедно за първи път през юни. Малко след това стана ясно, че двойката са имали общи приятели и Кевич ги е помолил да му уредят среща с 25-годишната певица.

камила кабейо

През август, двамата бяха видени да се държат за ръце за първи път. На снимките Камила носеше синя рокля с бели цветя, ниска конска опашка, черни сандали и бежова чанта.

Ръката на бившата членка на Fifth Harmony беше преплетена с тази на предприемача, който носеше бяла тениска със зелени шорти и бели маратонки.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАМИЛА КАБЕЙО СПОДЕЛЯ ТАЙНАТА ЗА УСПЕШНА СРЕЩА

Преди това Кабейо имаше връзка няколко години със Шон Мендес. За съжаление, през април 2021 г. двойката обяви раздялата си в Instagram със съвместно изявление.

Малко след това Шон каза, че той и Камила все още са в добри отношения въпреки раздялата им.

камила кабейо

„Ние сме толкова приятелски настроени един към друг. Искам да кажа, че обичах Камила толкова много години и това никога няма да се промени.", каза той в интервю за On Air с Райън Сикрест.

Певецът дори сподели, че песента му "When You're Gone" разказва за преодоляването на раздялата им и е написана веднага след като двамата са взели решението. Той сподели още, че за радост, песента му е помогнала да излекува сърцето си.

"Наистина се радвам, че мога да бъда истински и автентичен с моята музика, защото и за мен това е начин на лечение и се радвам, че мога да пиша за тези неща.", обясни той.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA