Лейди Гага ще участва в продължението на "Жокера"

Разказваме ви всичко, което трябва да знаете за предстоящото продължение на хитовия филм.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 17 февруари 2023

Лейди Гага официално се присъединява към звездния актьорски състав на "Joker: Folie à Deux".

Феновете на Жокера могат да празнуват, тъй като предстои официално продължение на филма на Тод Филипс, този път с Лейди Гага.

След месеци на спекулации, самата Гага потвърди новината в Instagram профила си и написа „Joker: Folie à Deux 10.04.24" под снимка, показваща нея и Хоакин Финикс като Жокера.

От публикацията става ясно, че филмът ще излезе по кината на 4 октомври 2024 г, а запознатите с историята предполагат, че тя ще влезе в ролята на Харли Куин, най-известната любов на Жокера.

В комиксите Харли Куин всъщност е д-р Харлийн Куинзел, психиатърът в убежището в Аркхам, която в крайна сметка се влюбва в своя пациент Артър Флек, по-известен като Жокера.

Филмът, с Финикс от 2020г. направи повече от 1 милиард долара в световен мащаб, а той спечели първия си Оскар за най-добър актьор.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЛЕЙДИ ГАГА НЕ ПОЛУЧИ НОМИНАЦИЯ ЗА "ОСКАР", НО Е ЩАСТЛИВА

 Въпреки че сюжетът на продължението все още не е ясно, Deadline съобщи, че Филипс се завръща като режисьор и този път, жанрът на филма ще е мюзикъл.

Въпреки че Жокерът винаги е бил един от най-обезпокояващите герои на DC Universe, след излизането на филма критиците обсъдиха силната необходимост от такава история, особено след като жителите на САЩ продължават да бъдат измъчвани от масови стрелби и насилие.

Освен че е международна поп звезда, Гага е дяволски добра актриса, така че не очакваме нищо друго освен най-доброто от нея.

Напомняме, че за ролята си на Али в „Роди се звезда" от 2018 г. тя беше номинирана за Оскар за "Най-добра актриса", но спечели наградата на Академията за "Най-добра филмова песен" за „Shallow". 

Тази година, феновете ѝ бяха изключително разочаровани, че певицата и актриса беше силно пренебрегната за ролята си на Патриция Реджиани в "Домът на Gucci" на Ридли Скот.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA