"Моята голяма луда гръцка сватба 3" и семейство Портокалос идват на есен

Семейство Портокалос се завръща с нова част от хитовия филм.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 22 февруари 2023

Премиерата на „Моята голяма луда гръцка сватба 3" ще бъде този септември.

Focus Features споделиха първата снимка на актьорския състав от предстоящата комедия, обявявайки, че третата част ще има премиера в кината по целия свят на 8 септември.

„#MyBigFatGreekWedding3 идва в кината на 8 септември !", сподели екипът на проекта петък в Twitter. „Режисьорът, сценарист и звезда Ниа Вардалос и целият актьорски състав се завръщат за най-новото семейно приключение на семейство Портокалос."

На снимките се виждат как актьорите, включително Вардалос, Джон Корбет, Андреа Мартин, Луис Мандилор, Мария Вакрацис и Елена Кампурис са на снимки в Гърция. Целият актьорски състав е като от миналите филми плюс едно ново попълнение - новодошлият Елиас Какавас.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ИСТОРИЯТА НА ПАТРИЦИЯ ГУЧИ, ЕДИНСТВЕНАТА.

Варвадолос, която освен главна роля има и ролята на сценарист в първите два филма от 2002 г. и от 2016 г., сега 60-годишната актриса ще бъде и режисьор.

„Заснехме нашето семейно събиране изцяло в Гърция, което беше вълнуващо за всички нас. Освен това ядохме безплатно.", пошегува се Ниа Вардалос.

мггц

„Сладкото приятелство, което процъфтя от това, че продуцентите първо рискуваха с мен, след това създадохме красива връзка помежду си и ми повериха да режисирам тази трета част е просто прекрасно.", каза тя в изявление, споделено от Focus Features.

Том Ханкс и съпругата му Рита Уилсън продуцираха първите два филма заедно с Гари Гьоцман.

„Вълнуващо е да имаме Ниа Вардалос, която е писателка, номинирана за Оскар. Вълнуващо е да я имаме не само пред камерата като наша звезда, но и зад камерата като наш режисьор, ръководейки любимия ни актьорски състав за този трети филм, заснет в Гърция", каза Уилсън.

И продължи: „ Този филм носи радост на публиката в продължение на двадесет и една години. Толкова съм щастлива, че предстои още радост."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA