Мадона отговори на критиките за пластичните си операции

Напълно в неин стил, поп иконата реши да се подиграе на подигравките и да заяви ясно мнението си.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 22 февруари 2023

Мадона се подигра на критиките, които я заляха след участието ѝ на наградите "Грами" по повод пластичните ѝ операции.

Поп иконата реши също да се пошегува, след като мнозина фенове и специалисти споделиха мнението си, че е изглеждала подута и подпухнала на сцената на наградите "Грами".

След това нейно участие се засилиха и спекулациите, че нейният външен вид се дължи на по-сериозни и силни процедури.

„Вижте колко съм сладка сега, след като подуването от операциите спадна. Хаха", написа тя под своята снимка, която малко по-късно изтри.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАНИМ ВИ В БИВШИЯ ДОМ НА МАДОНА, КОЙТО СТРУВА 21 МИЛИОНА ДОЛАРА

Критиките и подигравателните коментари бяха във връзка и, че звездата няма никакви мимически бръчки по лицето си. Много специалисти в сферата на хирургията предположиха, че е прекалила с ботокса, както и, че си е дръпнала с конци лицето, за да изглежда кожата ѝ гладка и млада.

След безбройните негативни коментари, поп иконата сподели пост, в който посочи, че винаги е била различна и никога не се е съобразявала с нормите и мнението на хората.

По думите на певицата, нейното лице изглежда по-кръгло и подпухнало заради камерите с дълъг обектив, които обикновено я снимат, а не заради операции.

„Отново съм уловена от възрастовата дискриминация и женомразството, които владеят света, в който живеем", написа тя.

В дългия си пост Мадона изтъкна, че за нея е било чест да представи певицата Ким Петрас, която е транссексуална и е разочарована от феновете си, тъй като е очаквала да говорят за това, а не да коментират лицето ѝ.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA