Каним ви в бившия дом на Мадона, който струва 21 милиона долара

И ви уверяваме, че е точно толкова екстравагантен, колкото нея.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 17 февруари 2023

Бившият дом на Мадона в Hollywood Hills се продава за 21 милиона долара.

Изпълнителката на "Material Girl" купува имението в испански стил през 1993 г. за приблизително 5 милиона долара и го продава три години по-късно, според мемоарите, написани от брат ѝ Кристофър Чиконе, казват от The ​​Wall Street Journal.

Записките гласят, че модният дизайнер Леон Макс е настоящият собственик, който е обявил имота с девет спални и шест бани за 21 милиона долара.

Той е проектиран около 1926 г. и е с обща площ от почти 3 декара. До него води крива и тайна пътека, а самият имот се намира на върха на хълм, от който има 360-градусова гледка към знака на Холивуд и езерото Холивуд.

От фоайето се вижда спираловидното стълбище, а към него има и старинен асансьор облицован с дърво.

Сред характеристиките на дома в испански стил са неговите арки и настилките със старинни плочки, всички които са ръчно рисувани.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖЕЙ ЛО Е ТРЯБВАЛО ДА СЕ ЦЕЛУВА С МАДОНА, НЕ КРИСТИНА АГИЛЕРА

Таваните са с дървени греди и ковано желязо, а над просторната трапезария има таван, проектиран като пчелна пита, който е близо до кухнята на главния готвач, която също е в стила на епохата.

Имението разполага и с предверие, от което може да се влезе в централния двор, пълен с огромни палми, фонтан и камина за вечеря на открито.

мадона

В допълнение бившият дом на суперзвездата включва библиотека с дървена ламперия с красиви рафтове и всекидневна на два етажа, която е изрисувана с дървени греди. В единият ѝ край има огромни френски врати, които водят към огромната тераса с изглед към езерото.

Имотът има още няколко бани с красиви плочки в испански стил с много рисунки и орнаменти. Почти от всяка външна стая има 360-градусова гледка, а трите спални за гости разполагат с емблематична гледка към Лос Анджелис.

Имението предлага също така офис, медийна зала, хладилна стая за вино, площадка за мотори, самостоятелна фитнес зала, както и спалня и кухня за персонала.

В двора могат да се открият огромен басейн, градина с рози и многобройни дървета с цитрусови плодове.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA