Какво мислят звездите за номинациите си Оскар?

Мишел Уилямс, Остин Бътлър и още куп звезди споделиха как се чувстват спрямо номинациите си за най-престижните награди в киноиндустрията.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 23 февруари 2023

Ето какво мислят звездите за техните номинации за Оскар 2023 г.

Преди най-голямата вечер в Холивуд, осем от номинираните за награда Оскар, които изиграха незабравими роли в незабравими филми тази година, разказаха на People какво значат номинациите им за тях.

МИШЕЛ УИЛЯМС

Номинираната за най-добра актриса Мишел Уилямс казва, че винаги се радва да работи с режисьора Стивън Спилбърг, особено по тазгодишния им филм "Семейство Фейбълман". „Да изиграя майка му, която той много, много обичаше, наистина е чест за мен", сподели петкратната номинирана за „Оскар". „Той искаше да направи филм за нея, за да живее тя вечно.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВСИЧКИ ЗВЕЗДНИ ВИЗИИ ОТ CRITICS CHOICE AWARDS

АНДЖЕЛА БАСЕТ

Номинираната за "Най-добра поддържаща женска роля" Анджела Басет казва, че номинацията ѝ за "Черната пантера: Уаканда Завинаги" ѝ напомня "никога да не се предава и да гони винаги желанията си. И ето, идва един ден, в който се случва това прекрасно нещо."

В ролята си на кралица Рамонда тя открива много от себе си като майка. "Винаги мислиш за тях, защото искаш най-доброто за децата си.", казва тя.

Актрисата спечели първата си номинация за Оскар през 1995 г. за ролята на Тина Търнър в "What's Love Got to Do With It".

ДЖЕЙМИ ЛИЙ КЪРТИС

„Все още се опитвам да го приема. На 64 години съм!" каза Джейми Лий Къртис, когато беше попитана какво означава за нея номинацията за "Най-добра актриса в поддържаща роля" за "Everything Everywhere All at Once".

Къртис сподели, че винаги, когато отиде на кино се наслаждава на преживяването като доброто старо време. „Правя пуканки и им добавям захар. Да, правя го! Настанявам се удобно и започвам да се наслаждавам.", каза актрисата.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВСИЧКИ НОМИНИРАНИ ЗА "ОСКАР" СЕ СЪБРАХА, ЗА ДА ОТПРАЗНУВАТ

ОСТИН БЪТЛЪР

Остин Бътлър смая публиката с невероятното си превъплъщение на Краля на попа и спечели номинация за Оскар за "Най-добър актьор". Той каза, че един от най-големите подаръци, които ролята му е дала, е "да се запознае с невероятното семейство на Елвис и цялото време, което са прекарали заедно, когато никой не е наоколо."

Бътлър също сподели, че голямо вдъхновение за него докато е бил малък е бил Джеймс Дийн „Гледах "На изток от рая" всеки ден в продължение на една седмица. Бях обсебен"., каза той.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA