Кайли Дженър е откровена за следродилната депресия

Звездата даде съвет на майките, които преминават през същото.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 24 февруари 2023

Кайли Дженър сподели за „болезнената" борба със следродилната депресия.

Говорейки с Vanity Fair Italy, майката на две деца разкри как се справя със следродилната депресия за втори път и даде съвет към майките, които преминават през същото изпитание.

"Първият път ми беше много трудно, вторият беше по-лесен.", каза тя пред списанието. „Бих казала на тези жени да не премислят нещата и да изживеят пълноценно всички емоции от този етап. Изживейте максимално тези моменти, дори да са болезнени."

Тя добави: „Знам, че си мислите, че никога няма да мине, че тялото ви никога няма да бъде същото както преди, че никога няма да сте същата, но това не е вярно. Хормоните, емоциите в този етап са много, много по-силни и по-големи от вас."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАЙЛИ ДЖЕНЪР ОТНОВО ПОКАЗА ПЕВЧЕСКИТЕ СИ УМЕНИЯ

"Моят съвет е да преживеете всичко от това, без да се страхувате от последствията. Рискът е да пропуснете всички красиви аспекти на майчинството.", каза в заключение тя.

Дженър е майка на петгодишната си дъщеря Сторми и едногодишния си син Айре от бившия ѝ приятел Травис Скот.

Основателката на "Kylie Cosmetics" разказа, че също е изпитвала трудности след като е посрещнала второто си дете миналата година.

„Просто искам да кажа на всички майки, че след раждането не ми беше лесно. Много е трудно.", каза тя във видео, публикувано в нейния Instagram миналия март.

Дженър също говори и за хубавата страна на майчинството: „Да се озова в болницата сама с ново и непознато създание в ръцете си, това е толкова уникален и специален момент. Другият вълшебен момент е, когато заведете децата си у дома, това е може би най-красивият момент."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA