Разгледайте бившия дом на Риана и Криси Тейгън

Куп звезди са живели в това красиво имение и всеки е оставил по малко от себе си.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 26 февруари 2023

Това имение в Лос Анджелис е било бивша собственост на Риана, Криси Тейгън и Джон Леджънд и се продава 16,5 милиона долара.

Бременната изпълнителка на "Love on the Brain" е закупила имота в Бевърли Хилс през 2011 г. за 5 милиона долара и го е продала за 7,7 милиона долара през 2014 г., според New York Post.

Няколко години по-късно домът е бил зает от друга знаменита двойка - Джон Леджънд и Криси Тейгън, които са живели в имота четири години, преди да го продадат за 16,8 милиона долара през 2021 г.

След това двамата са се изместили в друг имот в Бевърли Хилс, за който са платили 17,5 милиона през септември 2020 г.

цдфжгбн

"Имотът е с идеално разположен в частна задънена улица в Бевърли Хилс и има невероятна гледка от каньоните до океана.", казва Хухел, който е брокер по продажбата.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КРИСИ ТЕЙГЪН СЕ ВЪЗСТАНОВЯВА ТРУДНО СЛЕД ЦЕЗАРОВОТО СЕЧЕНИЕ

И продължава: „Интериорът предлага изключителен мащаб с тавани от 3,3 метра по поръчка и дизайнерски покрития от най-добрите налични материали." Таванът от дърворезба в една от стаите е в чест на югоизточноазиатските корени на Тейгън и е внесен от Тайланд.

Вътре в модерния дом просторната всекидневна предлага спокойно място за почивка с прозорци от пода до тавана и голяма камина. Стаята разполага и с директен достъп до задния двор и басейна.

дфгх

Кухнята включва дълъг централен остров с мраморни плотове. Може да изглежда доста познато на тези, които следват Криси в социалните медии, защото именно там тя готви и измисля рецептите си за кулинарните си книги.

В зашеметяващата трапезария има ефектно осветление и всякакви други красиви детейли, които добавят характер към пространството. Докато вечеряте, може да се насладите на гледката към заобикалящата растителност през френските прозорци.

Основната спалня предлага достъп до самостоятелен балкон и разполага с друга камина, която също така е свързана с лична стая за грим и съблекалня.

В имението има още фитнес зала, домашно кино, отопляем басейн, джакузи и външна кухня с барбекю в задния двор.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA