Риана ще изпълни „Lift Me Up" на Оскарите

След историческото си представяне на Super Bowl, Риана отново ще излезе на сцената.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 27 февруари 2023

Риана ще има още едно запомнящо се изпълнение, този път на наградите Оскар.

След грандиозното си представяне на полувремето на Super Bowl по-рано този месец, изпълнителката на "Diamond" отново ще излезе на сцената, този път за да изпълни най-новата си песен на 95-ите награди на Академията.

Съобщава се, че на 12 март певицата ще изпълни „Lift Me Up", която е част от филма "Черната Пантера: Уаканда завинаги", която ѝ донесе и първата й номинация за Оскар. 

Песента е номинирана в категорията за "Най-добра оригинална песен", а другите номинирани включват "Hold My Hand" на Лейди Гага от "Топ Гън: Маверик", "This Is a Life"от "Everything Everywhere All at Once", „Naatu Naatu" от "RRR" и „Applause" от "Tell It like a Woman".

„Lift Me Up" спечели също и номинация за Златен глобус и е първият сингъл, който Риана пусна след шест години музикална пауза.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: РИАНА ПУСНА НОВА SAVAGE X FENTY КОЛЕКЦИЯ ТОЧНО ПРЕДИ SUPER BOWL

Режисьорът на "Черната Пантера" Райън Куглър разказа за това как е накарал звездата да участва в проекта. Той е искал с финалната песен на филма не само да почете паметта на водещата звезда Чадуик Боузман, който почина през 2020 г., но също така и да отрази опита с родителството, който Риана вече има.

„Това е нейният опит със загубата и това, че е майка. Сега тя е нов човек. Родителството те променя в основата ти. Чувам го в гласа ѝ. Това е тя, но е новата тя", каза Куглър.

риана

На 13 февруари тя представи някои от най-големите си хитове на полувремето на Super Bowl, където обяви и, че е бременна с второто си дете.

„Когато за първи път получих обаждане да го направя отново тази година, си казах: „Сигурна ли си?" Беше само три месеца след раждането и се зачудих трябва ли да взема това важно решение точно сега. Защото можеше да съжалявам после.", каза тя по време на пресконференцията на Apple Music Super Bowl LVII Halftime Show. 

„Но когато станеш майка, има нещо, което просто се случва. Просто чувстваш, че можеш да направиш всичко.", каза в заключение звездата.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA