Кортни Кокс, Дженифър Анистън и Лиса Кудроу са като семейство

Триото от "Приятели" се събра по случай звездата на Кокс на Алеята на славата.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 28 февруари 2023

Кортни Кокс, Дженифър Анистън и Лиса Кудроу се събраха по случай звездата на Кокс на холивудската Алея на славата.

След като получи своята звезда на Холивудската алея на славата, Кортни каза на People, че колежките ѝ от „ Приятели" са „мои прекрасни приятелки. Те са мое семейство."

58-годишната актриса заяви, се е почувствала „страхотно" да чуе думите на дългогодишните си приятелки, добавяйки: „Те са толкова прекрасни приятелки и са истинско семейство, така че се почувствах наистина щастлива…, че те са мои сестри."

кортни кокс

„Обичам ви всички толкова много и е толкова хубаво, че се появихте с мен тук както го правим толкова често насаме", сподели тя.

По време на съвместната си реч 54-годишната Анистън и 59-годишната Кудроу отдадоха почит към Кортни с думите: „За нас е голяма чест да сме тук днес, за да говорим като твои колежки, като твои приятелки, като твое семейство и твои сестри", каза Дженифър.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КРИСТИНА АПЪЛГЕЙТ СЕ ОТТЕГЛЯ ОТ КИНОТО

„Но всъщност се чувстваме така още откакто те срещнахме преди почти 30 години", добави Кудроу, докато Анистън се пошегува: „Не, не преди 30 години. Това е словесна грешка."

приятели

„Да си приятел с Кортни означава да си семейство с нея", сподели Анистън. „Тя е отговорна за всичко това. От самото начало, когато я срещнахме тя се държеше така - приобщаваща, топла, любяща, интересуваща се от всичко за нас."

Кудроу си припомни как в ранните дни на "Приятели" Кокс също е насърчавала актьорския състав да „се грижат един за друг".

„Тя внуши на всички нас, в ДНК-то ни да се подкрепяме и да се обичаме. Така се превърнахме в едни от най-близките, любящи и подкрепящи се актьори в историята на телевизията.", добави Дженифър.

"Кортни, просто искаме да кажем, че сме дълбоко, дълбоко горди да те познаваме. Ти си дефиницията за едно наистина красиво, талантливо и най-важното - наистина добро и достойно човешко същество", каза Кудроу. „И благодаря, че обогати живота ни."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA