Луси Хейл има високи очаквания за следващата си връзка

"Мисля, че може да намерите някой, с когото да се свържете умствено, емоционално, духовно и физически", споделя звездата от "Малки сладки лъжкини".

Луси Хейл не иска да има гадже скоро.

"Мисля, че може да намерите някой, с когото да се свържете умствено, емоционално, духовно и физически, и да е 10 от 10 във всяка област", коментира тя в подкаста "Broad Ideas" на Рейчъл Билсън. "Мисля, че е възможно, но не и за мен. Ще си умра сама, преди да се омъжа. Толкова е драматично, но точно така се чувствам."

луси хейл

Звездата от "Малки сладки лъжкини" призна, че преди е имала връзки, в които се е опитвала да "оправи" гаджето си, но вярва в "силата на желанията".

"Не съм била в истинска връзка от години поради няколко причини, но знам точно какво търся. А с момчетата от миналото ми... те всички са еднакви."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЛУСИ ХЕЙЛ НИ УЧИ КАК ДА (НЕ) ПРАВИМ БАНАНОВ ХЛЯБ

Актрисата също така обясни какво търси сега, в следващия си потенциален партньор.

фгхнйм

"Имам определени стандарти за мъж, които отказвам да повярвам, че не могат да бъдат изпълнени. В момента имам уважение към себе си и добра самооценка, които не съм имала по-рано в живота си."

Хейл иска да намери някой, който е "духовно развит", самоосъзнат и способен да я разсмее.

"Положих много работа върху себе си и затова искам да бъда с някой, който е напълно наясно със себе си, знае силните и слабите си страни... това е важно за мен", разкрива тя. "Ако ме накара да се смея, ще си сваля панталоните."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA