Луси Хейл ни учи как да (не) правим бананов хляб

Защо сме доволни, че звездата от "Малки сладки лъжкини" не успя да направи иконичния десерт? Защото ни показа, че е като всички нас!

Обожаваме Луси Хейл, най-вече заради нейната непретенциозност и откровеност във всеки един момент. Звездата от "Малки сладки лъжкини" не се притеснява да качи снимки с маска за лице, да отбележи рождения ден на кучето си с над 20 Instagram сторита или пък да говори за нещата, които я карат да се чувства гневна.

А, да, няма проблем и с това да споделя провалите си публично. Екипът на популярното лайфстайл списание W покани актрисата за едно от поредицата специални видеа в официалния им YouTube канал. Във въпросния 14-минутен клип, който ще откриете точно под тези редове, Луси показва как се прави... Изненада, бананов хляб! 

Съжаляваме, че ще го кажем, защото вкусът му наистина е страхотен, но вече сме уморени от МИЛИОНИТЕ (!!) постове и сторита на хора, ентусиазирано поемащи към кухнята, за да приготвят бананов хляб. Десертът до такава степен се превърна в символ на социалната изолация, че се появиха meme-та с въпроса дали случайно банановият хляб не е спонсориран от COVID-19. 

Причината да споделим това видео с вас е именно искреността на Луси, която решава да направи експеримент в кухнята, който обрича крайния резултат на провал. Въпреки това, усмихнатата Хейл няма проблем с изгорелия banana bread, защото се забавлява и опита, но просто не се получи. Тя отлично знае, че понякога черупките просто падат в сместа, че е възможно да объркаш чаена или супена лъжица, както и че не е изключено кучето ви остане изненадано, тъй като не е свикнало да ви вижда в кухнята. 

021

"Надявам се, че научихте какво да не правите", споделя Хейл в края на видеото, а ние смятаме да го изгледаме отново. Не смятате ли, че трябва да има повече такива звездни моменти? Без сценарий, без излишна претенциозност и суета...

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA