Емили Ратайковски съжалява, че има голи снимки в интернет

Супермоделът заяви, че това е едно от "най-травмиращите" преживявания в живота ѝ.

Емили Ратайковски си спомни колко "травмираща" е била появата на нейни голи снимки в интернет пространството.

Супермоделът, който дебютира с провокативен танц в музикалното видео към "Blurred Lines" на Робин Тик, знае, че голяма част от славата ѝ идва именно от сексуализирането в индустрията.

В нов епизод от своя подкаст "High Low", Емили уточнява, че сама пуска свои по-предизвикателни снимки, но това далеч не дава право на хората да печелят пари или слава на неин гръб.

"Продавали са ми книги с мои снимки, без аз да съм се съгласила тези снимки да са там. Хора са печелели от образа ми – обикновено мъже всъщност много пъти това ми е струвало пари, защото трябва да се занимавам с неправди", казва тя, имайки предвид фотографа Джонатан Ледър, публикувал книга с нейни снимки, но без нейното съгласие.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЕМИЛИ РАЙТАКОВСКИ ОФИЦИАЛНО ПОКАЗА МЪЖА ДО СЕБЕ СИ

Освен това тя е категорична, че папараците постоянно правят снимки на нея и малкия ѝ син без никакво разрешение.

Емили заявява, че са ѝ се случвали "изключително брутални неща" по отношение на сексуализирането на тялото ѝ и дълго време се е опитвала да разбере как да си върне контрола над него.

"Изтичането на мои голи снимки беше едно от най-травмиращите преживявания в живота ми. Косата ми започна да пада, когато това се случи. Мислех, че кариерата ми е приключила. Исках да се занимавам сериозно с актьорство, но всички ми казваха, че съм се снимала гола толкова много, че ще бъде трудно за хората да ме приемат сериозно", завършва тя.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA