Джиджи Хадид за майчинството, Зейн и Леонардо ди Каприо

"Не знам как някой може да си изкара добре на среща или да има някакво нормално преживяване, ако свързвате хората един с друг толкова бързо."

Джиджи Хадид обича факта, че е млада майка.

"Кай вече ми дава толкова много", споделя супермоделът в ново интервю за The Sunday Times, имайки предвид 2-годишната си дъщеря, която споделя със Зейн Малик. "Винаги съм искала да бъда майка, но никога не съм била обсебена. Това, че я родих като млада, си е истинска благословия."

джиджи хадид

Джиджи разкри, че двамата с Малик се справят със съвместното родителство, защото мислят "първо за щастието на детето".

"Тя може да бъде и с двамата си родители, така че съм много щастлива", продължава тя, след като уточни, че малката Кай подражава на баща си и има "малки частици", които са типично британски.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НОВАТА КОЛЕКЦИЯ НА ДЖИДЖИ ХАДИД E ALL ABOUT КАШМИР

"Очевидно е дете, което е израснало в корема ми, но яде много британска храна – за закуска хапва боб с къри. Дори казва някои думи с лек английски акцент и това много ми харесва."

джиджи хадид

След това Хадид разказа повече за собственото си възпитание и категорично заяви, че е "nepo бебе".

"Винаги съм го признавала. Родителите ми ми казваха, че само защото те са успешни, това не означава, че не трябва да съм толкова трудолюбива и добра, колкото мога да бъда."

А за слуховете, че се е наслаждавала на компанията на Леонардо ди Каприо, казва следното. "Не знам как някой може да си изкара добре на среща или поне да има някакво нормално преживяване, ако свързвате хората един с друг толкова бързо."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA