Емили Ратайковски смята да си направи профил в OnlyFans

Ратайковски иска да си върне контрола над тялото си и според нея OnlyFans ще ѝ помогне.

Емили Ратайковски иска да си направи профил в OnlyFans, за да си върне контрола над тялото.

Моделът, който дебютира танцувайки гола в музикалния видеоклип на Робин Тик „Blurred Lines" от 2013 г., знае, че голяма част от славата ѝ идва от това, че е прекалено сексуализирана в индустрията.

В нов епизод на нейния подкаст High Low, тя сподели, че въпреки че е допринесла за това с постоянното публикуване на свои секси снимки в акаунтите си в социалните медии, в крайна сметка хората са започнали да си мислят, че могат да използват снимките ѝ без нейно съгласие, за да печелят пари или слава.

емили

Именно заради това, тя разсъждава дали да си направи профил в платформата, в която хората си плащат, за да гледат снимки и видеоклипове. Авторката на "My Body" дори озаглави епизода на подкаста си „Трябва ли да стартирам OnlyFans?" и си спомни за скорошния си разговор с рапърката Иги Азалия.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ИГИ АЗАЛИЯ СИ НАПРАВИ ПРОФИЛ В ONLYFANS

Тогава, Азалия сподели на Ратайковски за това как платформата ѝ е помогнала да почувства, че контролира своята сексуалност, тялото си и ѝ помага сама да създаде образ за себе си в очите на публиката.

Иги каза на Емили, че много пъти в миналото тя е била последния човек, който се е възползвал от тялото си и затова е установила, че създаването на профил в OnlyFans е нейният начин да възвърне контрола ѝ над него, а да печели пари, докато го прави е само бонус.

EmRata поясни, че макар да не смята, че присъединяването към платформата би било акт на модерен феминизъм, тя мисли, че това може да ѝ се отрази добре и да ѝ помогне да поеме контрол отново върху тялото си и най-вече върху изображенията си в интернет пространството.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA