Иги Азалия си направи профил в OnlyFans

Точно там изпълнителката на "Team" ще промотира предстоящия си студиен албум.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 29 януари 2023

Иги Азалия се присъедини към OnlyFans, но за да промотира предстоящия си четвърти албум "Hotter Than Hell: Unapologetically Hot".

"Работя върху "Hotter Than Hell" вече повече от шест месеца и съм развълнувана да започна да го разкривам малко по малко на света", споделя изпълнителката на "Team" в изявление. "Да си призная, никога не съм мислила, че OnlyFans е място, в което мога да бъда креативна. Наистина не очаквах да си сътруднича с тях за най-големия си проект до момента!"

Иги Азалия

Феновете ще трябва да се абонират и срещу 25 долара на месец ще получават ексклузивен достъп до съдържанието в нейния профил.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ИГИ АЗАЛИЯ Е СТАНАЛА МАЙКА!

Австралийската рапърка каза, че съдържанието ще бъде "забавно и много секси", което е и една от причините да изберете OnlyFans за промоционалните кампании.

"Чувствам се щастлива, че не трябва да се тревожа за огромната ограничаваща цензура, за която артистите трябва да внимават, когато споделят работа си в други платформи", продължава тя. "Проектът е смел и забавен – такова е и това сътрудничество – мисля, че ще изненада много хора."

Наскоро Азалия представи официалния тийзър към албума, показващ доста ясно принципа на социалната мрежа, но към момента няма повече информация за голямата премиера.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA