Иги Азалия е станала майка!

След месеци спекулации в публичното пространство, австралийската рапърка разкри, че вече има малко момченце.

Имайки предвид колко екстровертна личност е в публичното пространство Иги Азалия, останахме изненадани от тишината, която рапърката запази в социалните мрежи след настъпването на новата година. Оказва се обаче, че причината за това зашитие е фактът, че Азалия е станала майка! 

"Имам син", разкрива изпълнителката в ново писмо, което публикува в социалните мрежи. "Чаках правилното време, за да кажа нещо, но усещам, че колкото повече време минава, толкова повече осъзнавам, че винаги ще се чувствам разтревожена да споделям такива големи новини със света." 

https://www.instagram.com/p/CAnzozUlqIt/

Австралийската звезда за момента не планира да разкрива името на бебето, което има от приятеля си Плейбой Карти, но споделя: "Искам да запазя личния му живот, но исках да поясня, че той не е тайна. Обичам го отвъд думите."

Още през декември миналата година се появиха слухове, че двойката очаква бебе заедно, но тогава и двамата артисти не пожелаха да коментират ситуацията. Предполага се, че Иги и Плейбой са сгодени още от лятото на 2019-а, след като тя публикува снимка с пръстен на лявата си ръка, но единственото, което знаем засега, е че двамата живеят заедно и са щастливи в компанията на малкия си син.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA