Камила Мендес проговори за хранителното разстройство по време на "Ривърдейл"

Изглежда, че Виктория Лодж е имала подобни проблеми и в истинския си живот.

Камила Мендес се е опитвала да се справи с хранително разстройство по време на сезон 1 на „Ривърдейл".

Говорейки в епизода на подкаста "Going Mental", 28-годишната актриса разкри пред водещата Айлийн Кели, че ѝ е било трудно да приеме тялото си още от детството. С годините е започнала да има хранително разстройство, което е достигноло пика си в дебютния сезон на сериала.

„Гледах всеки епизод и си казвах: „О, Боже мой, виж колко несигурна изглеждам" и това наистина засили хранителното ми разстройство."

камила мендес

„Когато си в началото на 20-те години, тялото ти още не знае къде се намира... всъщност моето все още не се е установило и не се е приело такова каквото е.", добави тя. „Гледах себе си и бях на парчета. Гледах си корема, ръцете, брадичката, всичко – бях се вманиачила."

Мендес отбеляза, че загрижеността за външния ѝ вид пречи на работата ѝ като цяло. „Това някак си попречи на актьорската ми игра, защото когато играех пред камера … това наистина беше проблем.", каза тя.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАМИЛА КАБЕЙО СПОДЕЛЯ ТАЙНАТА ЗА УСПЕШНА СРЕЩА

Тя също така разкри, че е потърсила помощта на диетолог, който да ѝ помогне да преодолее страховете си от някои храни.

„Наистина се страхувах да ям въглехидрати и това, което щеше да се случи с тялото ми. Така че ги избягвах много дълъг период, а после преяждах с тях.", спомня си тя. „Това беше ужасен цикъл, в който влизах постоянно. Диетоложката ми вкара хляба отново в живота ми, за да осъзная, че той няма да ме убие."

камила мендес

Камила сподели, че фразата „изглеждаш много добре" е била толкова ценна за нея, че ако "не чуя това, мисля, че изглеждам ужасно", призна тя. "Ако никой не коментира колко слаба изглеждам."

Актрисата сподели, че целият екип на "Ривърдейл" се е опитал да ѝ помогне да се изправи срещу страховете си чрез героинята ѝ Виктория Лодж.

„Трудно е, защото понякога посягаме към онези много дълбоки тъмни части от себе си, за да изиграем дадена емоция автентично", каза тя. „Но след това осъзнаваш, че си отворил рана, към която трябва да погледнеш и да помислиш защо я има."

Тя продължи: „Имах моменти, в които снимките са приключили, но не мога да спра да плача. И трябва да изляза от стаята за няколко минути, за да си поема дъх и да се съвзема и след това да се върна."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA