Изглежда, че Аврил Лавин и Tyga са новата звездна двойка

Изпълнителката на "What The Hell" и рапърът завладяха Седмицата на модата в Париж.

Аврил Лавин и Tyga се "опознават", докато се наслаждават на Седмицата на модата в Париж.

И така, докато в понеделник певицата и рапърът не бяха уловени да се целуват на събитие на Mugler.

Аврил Лавин и Tyga

Разбира се, всички в интернет пространството побързаха да се включат с коментари и предположения, но източник, близък до тях, разкрива, че са "още в началото и всичко е много непринудено".

Няколко дни по-късно двамата бяха забелязани да пристигат на партито на Леонардо ди Каприо в популярен ресторант - малко повече от месец, след като приятел на Аврил и годеникът ѝ Мод Сън заяви, че официално са отменили годежа си.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАКВО СЕ СЛУЧВА МЕЖДУ ВИКТОРИЯ ЛАМАС И ЛЕО ДИ КАПРИО?

Аврил Лавин и Tyga

За първи път изпълнителката на "What The Hell" беше забелязана с Tyga на романтична вечеря през февруари, но тогава друг източник заяви, че не той е виновен за раздялата ѝ със Сън.

"Двамата са просто добри приятели и нищо повече. Tyga не беше виновен и нямаше абсолютно никаква намеса на трети човек в отношенията им, не се разделиха заради това."

35-годишният Сън не пропусна да сподели своята гледна точка.

"За седмица целият ми живот се промени напълно... Просто знам, че Бог има план за всичко това. Ще държа главата си изправена и винаги ще слушам сърцето си, дори когато то е разбито", признава той в официалния си Instagram акаунт. "Да бъда заобиколен от любовта на феновете всяка вечер на турнето ми беше абсолютна благословия. Имам най-добри приятели по целия свят, благодаря, че винаги ме подкрепяте. Ще се видим на сцената."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA