Какво се случва между Виктория Ламас и Лео ди Каприо?

Лоренцо Ламас е категоричен, че дъщеря му харесва звездата от "Титаник", но не излизат сериозно.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 05 януари 2023

Лоренцо Ламас знае, че дъщеря му излиза с Леонардо ди Каприо и дори ѝ дава съвети.

В края на миналия месец ди Каприо и актрисата Виктория Ламас бяха видени да напускат Западен Холивуд, Калифорния, поотделно, преди да влязат заедно в кола.

Източник каза, че са били на „голяма групова вечеря", добавяйки: „Към тях се присъединиха и редица други хора в колата, въпреки че те бяха заедно отпред".

След като актьорът от „Титаник" беше забелязан с 23-годишната актриса, нейният баща каза, че тя е „много поразена" от Леонардо.

жбнм

64-годишният Лоренцо добави за дъщеря си и ди Каприо: „Знам, че тя го харесва много. Мисля, че се запознаха миналия месец. Не съм сигурен за обстоятелствата, но това е, което ми каза тя."

Той също така отбеляза, че е дал на Виктория бащински съвет.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЛЕОНАРДО ДИ КАПРИО ОТПРАЗНУВА РОЖДЕНИЯ СИ ДЕН С КУП ХОЛИВУДСКИ ЗВЕЗДИ

„Казах ѝ да се отнася към връзката като към празник: "Просто ѝ се наслаждавайте колкото можете повече докато я имате. И ако продължи повече от типичен празник, супер. Но ако не, тогава просто пази сърцето си, разбираш ли?". Защото тя е много млада.", е казал бащата.

Според бившият актьор обаче, нещата между двойката не са сериозни.

Той сподели: „Тя го харесва, очевидно е, но не ходят по срещи сериозно. Тя не иска това, защото би било наистина опасно. Ще бъде неудобно за нея, ако случайно той прочете, че съм казал, че излизат, защото не е така.

гбхй

Сега, ди Каприо е с приятели на яхта в Сейнт Барт, където посрещна 2023 г. и остана за новогодишна ваканция.

На снимки, направени от папараци се вижда носителят на Оскар без риза да хапва и да се любува на карибските гледки от борда.

След като 48-годишният актьор се раздели с бившата си приятелка Камила Морон през август след повече от четири години заедно, той беше видян да прекарва време с Джиджи Хадид, но романсът им не продължи повече от месец.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA