Заедно ли са Джиджи Хадид и Леонардо ди Каприо?

Двойката е забелязана не веднъж заедно.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 15 септември 2022

Джиджи Хадид и Леонардо ди Каприо се сближават все повече и повече.

Двойката беше забелязана да се наслаждава на компанията си на афтърпартито на Седмицата на модата в Ню Йорк, организирано в Casa Cipriani в Сохо от приятелите на Ди Каприо Ричи Акива и Дарън Дзиенчол.

Снимките показват 47-годишния носител на Оскар и 27-годишния супермодел в интимен разговор, а на една от тях се вижда как Ди Каприо посяга към ръката на Хадид.

vfgbhnjm

„Той наистина харесва, че тя си е взела живота в ръце", казва източник. "Тя има дете и е зряла. Той иска да бъде с някой, който има същата идея за добри каузи и политически възгледи като него."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КИАНУ РИЙВС И ЛЕОНАРДО ДИ КАПРИО В ОБЩ ПРОЕКТ

„Те започват да се опознават", сподели един вътрешен човек, добавяйки, че двойката все още не е "официално заедно."

„Лео определено преследва Джиджи", каза друг източник. И добави: „Те са били виждани да се мотаят с групи хора. Минаха само няколко седмици от раздялата. Оттогава той се мотае с приятелите и семейство си."

fghj

Ди Каприо и моделът Камила Мороне наскоро прекратиха 4-годишната си връзка. Те държаха връзката си далеч от светлините на прожекторите и направиха своя дебют като двойка, когато седяха заедно на първия ред на Оскарите през февруари 2020 г.

Фенове се шегуваха, че Лео е зарязал Камила, тъй като тя е минала 25-ия си рожден ден и вече е "твърде стара" за него. Междувременно близък на двойката твърди, че са се разделили, защото „Лео и Камила просто вече не се забавляват" и „фазата на медения месец приключи, нещата просто изчезнаха".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАКВО СЕ СЛУЧВА С ДЖИДЖИ ХАДИД И ЗЕЙН МАЛИК?

dfgh

В доказване на противното Джиджи е на 27 години и въпреки това актьорът според някои "е хвърлил поглед" върху нея. Сниман е да прекарва време в Ню Йорк след раздялата, където Хадид живее с дъщеря си Кай, която споделя с бившия си Зейн Малик.

Хадид и Малик посрещнаха първото си дете заедно през септември 2020 г. и се разделиха през октомври следващата година след предполагаема кавга с майката й Йоланда Хадид.

Близки на Джиджи споделят, че „тя не е показала интерес" и че „ те са приятели, но тя не иска да бъде романтична с него точно сега."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA