Киану Рийвс и Леонардо ди Каприо в общ проект

Точно така, звездата от "Матрицата" поема първата си главна телевизионна роля.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 08 август 2022

Киану Рийвс се оттегля от големия екран, за да поеме първата си телевизионна роля - в продуцирания от Леонардо ди Каприо "Дяволът в белия град".

Заедно с Рийвс и ди Каприо, Мартин Скорсезе ще бъде изпълнителен продуцент на новия сериал на Hulu, който проследява историите на двама мъже, изиграли големи роли на Световния панаир в Чикаго през 1893 г.

Сценарият е написан от продуцента на "Касъл Рок" Сам Шоу и режисиран от създателя на "Малки деца" с Кейт Уинслет и Тод Фийлд.

fghj

Базирана на бестселър със същото име, написан от Ерик Ларсън, новата поредица разказва историята на д-р Х. Х. Холмс, измамникът и сериен убиец, създал опасния "Замък на убийствата" на Световния панаир в Чикаго през 1893 г. като Даниел Х. Бърнам, архитектът и градоустройственият инженер, който революционизира градския пейзаж и помога за развитието на ранните небостъргачи.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НА ГОСТИ В НОВОТО ИМЕНИЕ НА ЛЕО ДИ КАПРИО

57-годишният актьор Джон Уик ще изиграе брилянтния млад Бърнам, но въпреки че Лео е изпълнителен продуцент, не се очаква той да се появи пред камера.

gtyhuj

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЦЯЛА АРТИЛЕРИЯ ХОЛИВУДСКИ ЛЕГЕНДИ НИ КАНИ НА ПЪТУВАНЕ ДО "АМСТЕРДАМ"

Сериалът ще бъде шумна среща за Скорсезе и ди Каприо, които преди това са си партнирали за "Бандите на Ню Йорк", "От другата страна", "Авиаторът", "Злокобен остров" и "Вълкът от Уолстрийт" - всички са режисирани от иконичния визионер, а главната роля в тях е на холивудския секссимвол.

Рийвс, чиято актьорска кариера продължава вече четири десетилетия, наскоро се появи в DC Лигата на супер-любимците като гласа на Батман, но е добре запознат с другата страна на процеса - в момента е изпълнителен продуцент на четвъртия "Джон Уик", който очакваме догодина. Освен това наскоро продуцира "Već Gone" и късометражния филм "Salacia".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA