Цяла артилерия холивудски легенди ни кани на пътуване до "Амстердам"

Каквото се случи в Амстердам, остава в Амстердам. Или? Ще разберем от Крисчън Бейл, Марго Роби, Робърт Де Ниро и още.

Фотография: Форум Филм България

Този ноември петкратно номинираният за "Оскар" режисьор и сценарист Дейвид О. Ръсел ще ни отведе до "Амстердам", за да разкрие най-шокиращия и необикновен престъпен заговор в историята на Америка.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: "МЕНЮТО" ПРЕДЛАГА МИСТЕРИОЗНО КИНОУГОЩЕНИЕ, ВЪПРОСЪТ Е ДАЛИ СМЕ ГОТОВИ

Амстердам

Предвождан от умопомрачителен, звезден актьорски състав в лицето на Крисчън Бейл, Марго Роби, Джон Дейвид Уошингтън, Рами Малек, Робърт Де Ниро и много други, филмът комбинира исторически факти и измислица в невероятно увлекателна, дълбока и сложно заплетена история, болезнено актуална за нашето време.

Действието на "Амстердам" се развива през 30-те години на ХХ век и разказва за двама войници и една медицинска сестра, обвинени в убийство, което не са извършили. Докато разследващите дишат във вратовете им, тримата приятели, които са дали обет да се защитават на всяка цена, трябва да открият истинския извършител и да изчистят имената си, преди да е станало прекалено късно.

Амстердам

Ситуацията се усложнява допълнително, когато колоритното трио се натъква на скандална конспирация с невиждани мащаби. Какво разкриват героите и наистина ли и тримата са напълно невинни? Отговорите ще получим тази есен.

Първият трейлър на филма ни потапя в неподправената ноар-атмосфера на историята, разкрива изпълнения с много черен хумор, хаплив сатиричен тон и ни запознава с част от колоритните образи и страхотните изпълнения на забележителния каст, обещавайки може би най-интересното и оригинално киносъбитие на есента.

Амстердам

Освен гореспоменатите холивудски величия, на екран ще видим не по-малко впечатляващите Зоуи Салдана, Крис Рок, Аня Тейлър-Джой, Майк Майърс, Тимъти Олифант, Майкъл Шанън, Андреа Райзбъроу, Матиас Схунартс, Алесандро Нивола и Тейлър Суифт.

Разкриваме провокативната мистерия на "Амстердам" - тази есен, само в кината.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA