Джими Кимъл също коментира ситуацията с Уил Смит и Крис Рок

Комикът, който влезе в ролята на водещ за трети път, помоли публиката да не стои безучастно.

Джими Кимъл влезе в ролята на водещ за тазгодишните Оскари и не пропусна да коментира случилото се с Уил Смит и Крис Рок.

"Знаем, че това е специална вечер за вас. Искаме да се забавлявате. Искаме да се чувствате в безопасност. И най-важното, искаме аз да се чувствам в безопасност", сподели комикът в началото а вечерта.

джими кимъл

"Така че имаме строги правила. Ако някой в ​​този театър извърши акт на насилие, в който и да е момент от шоуто, ще бъдете наградени с Оскар за Най-добър актьор и ще ви бъде позволено да изнесете 19-минутна реч", добави иронично, имайки предвид ситуацията с шамара от миналата година.

И продължи ядосано: "Сериозно, Академията разполага с кризисен екип, ако нещо непредвидимо или насилствено се случи по време на церемонията. Просто направете това, което направихте миналата година - нищо. Седнете там и не правете абсолютно нищо. Може дори да прегърнете нападателя."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КРИС РОК ОТГОВОРИ НА ВИДЕОТО ОТ УИЛ СМИТ

Малко преди церемонията официално да влезе в Ход, Джими каза пред People, че Рок "трябва да се гордее" с това как е запазил самообладание в онзи момент.

"Все още е шокиращо, че това се случи. Да видиш нещо подобно да се случва е шокиращо. А да се случи на Оскарите шокът се увеличава с около милион пъти. Мисля, че това е нещо, за което всички съжаляват и което ще забравим", разкрива той. "Ще гледаме на този ден по същия начин, както сега се гледа на онзи човек, който тичаше гол на сцената - странен момент, за който всички говорихме и се надяваме да се поучим от него."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA