Лейди Гага е искала да покаже истинското си "Аз" на Оскарите

"Чудовищната" изпълнителка се е присъединила към церемонията почти в последния момент.

Лейди Гага е искала хората да видят "истинската" нея по време на Оскарите.

След като 36-годишната носителка на престижната статуетка изпълни съкратена версия на номинираната "Hold My Hand" от "Топ Гън: Маверик", изпълнителните продуценти на шоуто обясниха в интервю за The Hollywood Reporter, че тя сама не е пожелала "никаква обработка на визията си"

"Това е песен, в която тя влага много смисъл и искаше наистина да оголи душата си, докато я изпълнява. Да я направи не като "изпълнение за "Оскар", а като себе си", обясни Глен Вайс. "Точно това се опитахме да представим."

По първоначална информация, изпълнителката отказва участие в наградите поради натоварения график около продължението на "Жокера", но часове преди церемонията стана ясно, че тя все пак ще успее да мине по червения килим и да изпълни парчето.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 5 МОМЕНТА ОТ ОСКАРИТЕ, КОИТО E ВЪЗМОЖНО ДА СТЕ ПРОПУСНАЛИ

Изпълнителният продуцент Рики Киршнър отбеляза, че са "изградили голямо доверие един с друг през годините", след като са работили заедно по шоуто ѝ за полувремето на Super Bowl през 2017 г. и по наградената с "Оскар" "Shallow " от "Роди се звезда" през 2019-а.

Лейди Гага

"Наистина искаше да направи нещо специално, но всичко се случи в последния момент. Снимаше филма си, но в четвъртък, в 4 и нещо следобед, получихме съобщение, че иска да опита нещо, защото няма време да организира голямо представление. Искахме хората да видят истинската Гага, с глас като този нямаш нужда от повече", разкрива той.

В началото на голямата вечер Лейди Гага мина по червения килим с модел от най-новата колекция на Versace, а след това се появи в черна тениска, скъсани дънки и маратонки за изпълнението на тази "много лична" песен.

"Мисля, че всички имаме нужда един от друг. Нуждаем се от много любов, за да вървим през този живот. Всички понякога се нуждаем от герой – навсякъде около нас. Има герои на много немислими и тъмни места", сподели звездата от сцената. "Може да бъдете свой собствен герой, дори ако се чувствате разбити вътрешно."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA