Приянка Чопра се срамува, че не носи "типичния" размер дрехи

Актрисата може да няма типичното холивудско тяло, но има нетипичната холивудска откровеност.

Приянка Чопра Джонас е била засрамена, защото не влиза в "типичния малък размер".

"Казаха ми много неща, които са много трудни за слушане. В моята работа натискът е толкова силен, че не можеш да покажеш пукнатините в бронята си", споделя звездата от "Куантико" на филмовия фестивал South by Southwest преди броени дни.

приянка чопра и ник джонас

"Вчера някой ми каза, че не влизам в типичния малък размер и затова не ставам за модел на дрехи. Бях наранена и го обсъдих със семейството си и плаках пред съпруга и екипа ми. Почувствах се много зле от факта, че не съм типичния размер и че това очевидно е проблем", добавя тя.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НИК ДЖОНАС И ПРИЯНКА ЧОПРА ПОКАЗАХА ДЪЩЕРЯ СИ ЗА ПЪРВИ ПЪТ

"Имала съм моменти, в които може би съм казала нещо и то е било погрешно изтълкувано, но има хора, които казват най-злите и грозни неща не само за мен, но и за детето ми, за членовете на семейството ми и мисля, че понякога забравят, че съм човек. Не мога да обясня какво е чувството, когато седите на дивана си и просто усещате как светът идва да ви притисне максимално", продължава звездата.

приянка чопра

"Мисля, че това, което трябва да направите, е да се обградите с хора, които ви обичат и се грижат за вас. Да не са с вас, заради това, което може да донесете на масата или заради това, което може да направите за тях. Хора, които искат виждат как се усмихвате и как растете. И не е задължително стаята да е пълна с хора, може да ги преброите на ръцете си."

Половинката на Ник Джонас сподели също, че за първи път е получила равностойно заплащане за работата по новия си филм "Citadel".

"Това беше първият път в кариерата ми, когато имах равностойно заплащане с моите колеги мъже – за първи път от 22 години", уточни тя, отново доказвайки себе си като истинска звезда.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA