И Деми Ловато ще направи режисьорски дебют

Документалният филм "Child Stars" е особено близък до сърцето на суперзвездата.

Деми Ловато ще направи режисьорския си дебют с документалния филм "Child Stars".

Продукцията на Hulu ще "деконструира върховете и паденията" в израстването на най-известните деца под светлината на прожекторите.

деми ловато

"Няма по-добър филм за моя режисьорски дебют от тази история, която е толкова близо до мен", споделя суперзвездата в официално изявление. "Проектът хвърля светлина върху важни послания в очите на обществеността - да се научим да защитаваме границите си и да станем активни защитници на собствените си съдби."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НОВАТА ПЕСЕН НА ДЕМИ ЛОВАТО ЩЕ БЪДЕ ЧАСТ ОТ "SCREAM VI"

"Съгласна съм, че мога да се уча от хората, които са имали уникалното преживяване да бъдат детски звезди и да споделят историите си в нашия филм."

деми ловато

Документалният проект, чиято премиера се очаква през 2024 г., ще включва интервюта на Деми и други популярни лица, които към момента остават в тайна.

"Опитът и личните взаимоотношения на звездата са показани смело в този трогателен филм", потвърждава Белиса Балабан, старши вицепрезидент на документалните филми и сериалите без сценарии в Hulu Originals. "Нашата публика отдавна се интересува от нюансите на поп културата и историята на Деми. Имаме щастието да я разкажем в Hulu."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA