Бен Афлек разказа какво всъщност се е случило на наградите "Грами"

След като безброй зрители коментираха, че актьорът е пиян или отегчен, той реши да сподели как наистина се е чувствал.

Бен Афлек разговаря за трезвеността и коментарите, че е бил ​​„пиян" на наградите Грами.

В интервю за The Hollywood Reporter, 50-годишният актьор и режисьор реагира на коментарите по случай изражението на лицето си на наградите Грами през февруари. Зрителите предполагаха, че е отегчен на събитието, където придружи съпругата си Дженифър Лопес.

„Не. Прекарах си добре на Грами. Жена ми отиваше и си помислих: „Е, ще има хубава музика. Може да е забавно.", каза Афлек.

бен афлек

За моментите, уловени от камерата, звездата каза: „Видях Тревър Ноа да се приближава и си казах „О, Боже". Те ни снимаха, но не знаех, че беше толкова отблизо. Наведох се към Джен и ѝ казах: „Веднага щом започнат да снимат отблизо, ще стана и ще те оставя да седиш до Тревър." А тя каза: „По-добре не си тръгвай." Това е между нас, като съпруг и съпруга."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖЕЙ ЛО И БЕН АФЛЕК СИ ПОДАРИХА ЕДНАКВИ ТАТУИРОВКИ ЗА СВ. ВАЛЕНТИН

Той нарече музикалните награди като „работно събитие на съпругата ми" и призна, че в миналото е „ходил на събития и съм се отегчавал. Ходил съм на награди и съм бил пиян, но никой никога не е виждал, че съм пиян.", каза още той.

И добави: "Но след тазгодишните награди "Грами" си зачудих дали е разумно един човек да признае, че е пристрастен или не, защото много хора са състрадателни, но все още има огромна стигма, която често е голям проблем. Мисля, че това демотивира хората да работят за по-добрия си живот".

бен афлек

Бен каза още, че е станал „един от основните примери за актьорски алкохолизъм", но това не е било по негово желание.

„Най-добрата част от това е, че понякога хора ми се обаждат и ми казват: „Хей, можеш ли да ми помогнеш?" И това ме кара да се чувствам толкова добре като го правя", сподели звездата. 

„Големият трик е, че когато помагате на други хора, това всъщност помага нас вас повече. И това, което често казвам на хората е: „Бих избегнал това, зависимостта ти да излезе наяве. Не е нужно да казваш на някой. Затова се казва "анонимни алкохолици". Винаги трябва да е анонимно.", заяви още Афлек.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA