Джей Ло и Бен Афлек си подариха еднакви татуировки за Св. Валентин

Звездната двойка се похвали, че така са отпразнували първия си празник на влюбените.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 15 февруари 2023

Дженифър Лопес разкри, че тя и Бен Афлек са си направили татуировки по случай първия си Свети Валентин като семейна двойка.

„Ангажиментът е секси", написа Лопес в хаштаг до снимките на татуировките им, които качи в Instagram профила си на Свети Валентин.

На кадрите се вижда татуировката на 53-годишната актриса от "Shotgun Wedding" - знак за безкрайност, който изглежда има първите бувки на имената "Дженифър" и "Бен", изписани с курсив. Една стрела също минава през средата на символа, който се намира над гръдния ѝ кош.

Друга снимка показва и рисунката 50-годишният Афлек. Татуировката на актьора съдържа две стрели, пресичащи се една в друга, а буквите "J" и "B" се виждат от двете им страни.

Дженифър публикува и няколко забавни снимки на двойката, включително една, в която тя и Бен изглеждат, като че ли пресъздават емблематична сцена от нейния музикален видеоклип "Jenny from the Block" от 2002 г. - той е сложил ръка на бедрото ѝ, а тя се усмихва докато двамата са на яхта.

„Ангажираност ♾️ Честит Свети Валентин, любов моя 🤍", написа тя на снимките и добави, че ще сподели повече подробности в близко бъдеще в своя бюлетин "On the J Lo".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖЕНИФЪР ЛОПЕС ИСКА ДА НИ ВДЪХНОВИ ЧРЕЗ КРУИЗ

Лопес и Афлек сключиха брак във Лас Вегас точно преди полунощ на 16 юли, малко след като се сгодиха през април.

Миналия месец в шоуто на Jimmy Kimmel Live! тя призна: „Планирахме сватба през август в Савана, семействата ни щяха да са там, всички щяха да са там и беше толкова стресиращо.".

„Не знам дали знаете за това, но трябваше да се оженим още преди 20 години.", пошегува се тя за първия си годеж с актьора през 2002 г.

„Чух това, прочетох това", пошегува се Кимел за раздялата на двойката само дни преди сватбата им през септември 2003 г.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖЕНИФЪР ЛОПЕС СЪЩО КОМЕНТИРА БЕН АФЛЕК НА НАГРАДИТЕ "ГРАМИ"

„Тогава всичко се разпадна и този път изпитвах посттравматичен стрес и си казах: „Пак ли се случва това?", каза Дженифър.

„Бяхме толкова щастливи, но просто имах чувството, че всичко около сватбата беше толкова напрягащо и един ден Бен просто каза: „По*****ите на всичко, нека просто да отидем във Вегас и да се оженим тази вечер."

„Помислих си: „Това е лудост, какво правим?", добави актрисата и певица и сподели, че Бен е планирал всичко.

„Това беше най-хубавият ден в живота ни", категорично заяви тя.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA