Адам Сандлър има какво да каже за ситуацията между Крис Рок и Уил Смит

Сандлър заяви, че цял уикенд е мислел за епизода на колегата си и го е чакал с нетърпение.

Адам Сандлър изрази мнението си относно комедийното шоу на Крис Рок, в което Рок се пошегува с Джейда Пинкет Смит и Уил Смит.

People попитаха 56-годишният Сандлър дали смята, че Крис е прекалил с шегите към Уил Смит и съпругата му, а той категорично заяви: „Никога не съм си го помислял."

Адам разговаря с People, докато беше на червения килим, преди да приеме наградата „Марк Твен" за американски хумор за 2023 г. 

адам сандлър

„През цялото време мислех, че той е невероятно спокоен, забавен и мисли това, което говори.", продължи актьорът от 50-те първи срещи. „Смачка го и беше истински."

За специалната комедия на Netflix, той каза още: "Беше толкова вълнуващо да го гледам, точно като Super Bowl. Мислех за това през целия уикенд. Каза си: „Добре, Рок си свърши работата тази вечер!" Гледах го в кухнята си, смях се много. Беше едно от най-добрите изживявания. Беше невероятно."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КРИС РОК КРИТИКУВА УИЛ СМИТ И ДЖЕЙДА ПИНКЕТ СМИТ

Напомняме, че 58-годишният Рок се върна към шамара за Оскарите през 2022 г. и се прицели в брака на Уил Смит и Джейда. Той каза: „Жена му се ч****е с приятел на сина им." а публиката се смя бурно.

rob shneider

Роб Шнайдер също похвали специалното комейдино шоу на колегата си, озаглавено "Selective Outrage".

„Той е възмутителен. Той е невероятен. Той наистина поставя летвата много високо.", каза Шнайдер пред изданието. „Той е в състояние да говори за наистина сложни и трудни обществени теми и да ги направи смешни и да ни насочи към здравия разум." 

"Той е толкова смешен и разумен едновременно. Той ни заравя главите в своята гледна точка и това е гениалното. Мога да кажа, че комедията се промени след Крис Рок, наистина."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA