Петте правила в дома на Мадона

Музикалната дива споделя законите, които всички в къщата ѝ трябва да спазват.

Мадона сподели своите 5 "домашни правила", които децата ѝ трябва да спазват.

Поп иконата публикува Story и показа, че те не са предмет на обсъждане, тъй като са ясно написани на дъска.

"1. Усмихвайте се 2. Бъдете щастливи, 3. Изслушвайте другите, 4. Бъдете мили 5. Бъдете щастливи с това, което имате."

мадона

Изпълнителката на "Material Girl" е майка на близначките Естере и Стела, които са на 10, дъщеря ѝ Мърси Джеймс и сина ѝ Дейвид са на 17, а най-големите деца - Лурдес и Роко са съответно на 26 и 22.

През януари Мадона разкри повече за подхода си като майка пред Vanity Fair, уточнявайки, че е "предизвикателство" децата да имат нея като майка.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: МАДОНА ОТГОВОРИ НА КРИТИКИТЕ ЗА ПЛАСТИЧНИТЕ СИ ОПЕРАЦИИ

"Който и да си, да имаш деца и да ги отглеждаш е произведение на изкуството", признава певицата. "Никой не ти дава наръчник. Трябва да се учиш от грешките. Това е професия, която изисква много време. И е изтощителна, защото никога няма почивка."

мадона

След това тя отбеляза, че това, което я прави "най-щастлива" е да види как всяко от децата "е открило своята креативност".

"Никога не съм насърчавала дъщеря ми Лола да прави музика или сина ми Роко да рисува. Но винаги съм им показвала изкуството, музиката", коментира Мадона, след като разкри, че именно наследниците ѝ са били основна движеща сила в подготовката за световно турне "The Celebration Tour", което отбелязва 40 години от нейната кариера.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA