Колаборацията на Бионсе и Balmain е истински Ренесанс

Queen Bey прекрати партньорството си с Adidas и се насочи към творческите виждания на Оливие Рустейн.

Бионсе и Balmain представят колекция, вдъхновена от най-новия албум на звездата - "Renaissance".

Точно така, музикалната икона си партнира с Оливие Рустейн за 17 модела, които всъщност отдават почит на седмия ѝ студиен проект.

"Скицирах, докато слушах албума ѝ и понякога не можех да контролирам емоциите си. Всичко се изля на хартията. Започнах да си представям как скиците биха се свързали с песните и текстовете. Просто бях вдъхновен от музиката. И така започна всичко", споделя креативният директор на марката пред Vogue. "Изглежда, че това е първият път, в който чернокожа жена влиза в партньорство с историческа парижка къща за обща колекция."

За тазгодишните награди "Грами" певицата се появи с модел от колекцията Virgo's Groove - розово-лилава кадифена рокля с метална шапка, вдъхновена от ретро перспективата на Balmain.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПО-СМЕЛАТА СТРАНА НА BALMAIN И ОЛИВИЕ РУСТЕЙН

След това, за наградите BRIT, изпълнителката на "Halo" избра черно-бял гащеризон с пайети, корсет от латекс и matching шапка.

Аутфитът, който сега става ясно, че носи името "Pure/Honey", излъчва "заразителното клубно настроение и радосттта".

"Благодаря на @olivier_rousteing и @balmain, че вдъхнахте живот на РЕНЕСАНСА в модата. Проектирането заедно с вас беше освобождаващо – благодаря ви, че ми позволихте да празнувам човешката форма, да направя артистични рискове, да прекрача границите си и да изразя свободно себе си", сподели Queen Bey в описание под поста, с който анонсираха колаборацията - корица за френския Vogue.

Партньорството им изплува на повърхността само няколко дни, след като музикалната икона и Adidas решиха да прекратят партньорството си за марката "Ivy Park".

Тогава източник на The ​​Hollywood Reporter заяви, че двете страни са имали творчески различия относно посоката в бъдещето.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA