Джони Деп живее щастливо и спокойно във Великобритания

Звездата от "Карибски пирати" просто описва себе си като "срамежлив човек".

Джони Деп живее спокойно и щастливо в английската провинция.

59-годишният актьор сподели, че е заменил Холивуд с провинциалния окръг Съмърсет в интервю за априлския брой на местното списание Somerset Life.

джони деп

"Просто обичам места с характер. Имам различни къщи на различни места и всички те означават нещо специално за мен. Нямам ги само за да кажа, че ги притежавам, имам ги за употреба и защото са специални", коментира той пред изданието.

Деп заяви още, че районът му позволява да живее по-комфортно извън светлината на прожекторите. 

"Британците са готини и ще ви поздравят, сякаш сте съседи от цяла вечност, но без да прекаляват. Нямам нищо против, ако хората искат автограф или кратък разговор, но не и когато прекарвам време насаме със семейството си."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПРОДУЦЕНТЪТ НА "КАРИБСКИ ПИРАТИ" БИ СЕ РАДВАЛ ДА ВЪРНЕ ДЖОНИ ДЕП ВЪВ ФИЛМА

И добави: "Мога да отида до магазина, без да съм заобиколен от хора, които искат снимка. Нямам нищо против това до определен момент, но понякога става малко прекалено."

Звездата от "Карибски пирати" разкри, че спокойният начин на живот му харесва повече, отколкото някои биха си помислили. "В интерес на истината аз съм доста срамежлив човек. Това е едно от хубавите неща на Великобритания и особено на Съмърсет. Мога просто да бъда себе си и е толкова хубаво."

джони деп

Според Evening Standard, през 2014 г. Деп е купил имение за £13 милиона в Съмърсет, което е на около три часа и половина от Лондон с кола. Съобщава се, че имотът разполага с 12 спални и осем бани, разположен е в рамките на 850 декара и е заобиколен от високи дървета.

По-рано този месец актьорът е бил забелязан и да купува антики в Линкълншир.

Робърт Милър, собственик на Hemswell Antiques Centres, казва: "Той току-що купи много странни артикули; стол за бюро, три китари, комплекти за рисуване, стативи, няколко плаката – цяла гама от неща за декорация."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA