Кристина Агилера не се притеснява да говори за секс

Певицата даде няколко сексуални съвета на феновете си.

Кристина Агилера сподели, че може да получи оргазъм от четири различни места.

Изпълнителката на „Beautiful" създаде дискусия за сексуалното здраве чрез новата си роля като съосновател и главен бранд съветник за Playground.

Говорейки пред People за новото си начинание за марката за сексуално изживяване, носителката на Грами, разказа за разчупването на стигмата около сексуалното здраве и как го приоритизира в ежедневието си.

„Лично за мен това е много естествено нещо.", казва 42-годишната Агилера. „Надявам се да вдъхновя други жени да се чувстват комфортно да говорят за своите преживявания и да се наслаждават на тялото и сексуалността си, да разберат какво означава това за тях, защото всяка жена е различна."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВСИЧКО ЗА СКАНДАЛА МЕЖДУ ПИНК И КРИСТИНА АГИЛЕРА

„Опознах добре вагината си през последните 42 години. И буквално имам определени точки, от които изпитвам удоволствие и те се развиват с напредване на възрастта.", казва Кристина. "Забелязах, че има има четири различни места, от които мога да получа оргазъм и всички те са около вагината ми."

Звездата казва, че дава приоритет на сексуалния си живот, за да се чувства добре: „Дори и да нямате партньор, може да си направите своя вечер сама със себе си, на мен ми харесва. Опознайте себе си колкото се може по-рано, за да имате по-приятен живот".

кристина агилера

За изпълнителката на "Fighter" да се присъедини към екипа на Playground означава да създаде безопасно пространство за жените, защото "вагините са епицентърът на нашето благополучие".

„Много е интересно, защото не се замисляме дали да купим нещо за лицето си или за косата си, а същевременно не отделяме достатъчно време и внимание за вагините си. Истината е, че те също се нуждаят от любов и грижа.", в заключение каза тя.

Playground произвежда продукти за интимност, които подобряват сексуалното удоволствие. Най-новият продукт е лубрикант, който се предлага в четири уникални вкуса: Love Sesh, After Hours, Mini Escape и Date Night (любимият на Агилера).

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA