Кристина Агилера се е научила да прави прически заради дъщеря си

Певицата признава, че няма никакви фризьорски умения, но в името на красотата на дъщеря си се е научила.

Кристина Агилера казва, че дъщеря ѝ я е „накарала" да се научи да ѝ прави прически.

Говорейки с People, певицата и майка на две деца казва, че нейната 8-годишна дъщеря Съмър Рейн „ме накара да се науча да ѝ правя прически".

„Тя обича да си има малки плитки по опашката. Така че всяка сутрин преди училище се опитвам да използвам гребен, за да разделя косата ѝ и да ѝ ги направя.", обяснява тя. 

kgg

„За да съм напълно честна, аз не съм фризьор, но Бог да ме благослови затова, че съм майка, защото ние майките ще направим всичко, за да накараме децата ни да се чувстват добре.", заяви Кристина.

„Всички майки искаме да им внушим посланието, че те притежават истинска красота", добавя тя.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВСИЧКО ЗА СКАНДАЛА МЕЖДУ ПИНК И КРИСТИНА АГИЛЕРА

Агилера, която споделя дъщеря си с годеника си Мат Рътлър е майка и на сина си Макс Лирон, който е на 14 от бившия ѝ съпруг Джордан Братман.

Тя разказа и какво е да отглежда дъщеря в ерата на социалните медии.

„Мисля, че е много важно да сме отворени, за да премахнем стигмата около красотата и да се накараме един друг да се приемаме такива каквито сме.", каза тя. 

„Винаги съм била на мнението, че трябва да се чувстваш добре със себе си, да правиш това, което е правилно за теб. Но това, което аз правя, може да не е правилното за друг и обратното.", категорично заяви поп дивата.

„Има много неща, за които се тревожим, особено като майки с тези социални мрежи, но мисля, че една от положителните страни е, че наистина може да се подкрепяме взаимно, да споделяме информация и да придобием правилна представа за всичко това."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA