Всичко за скандала между Пинк и Кристина Агилера

Въпреки че двете са враждували като млади, Пинк все още е ядосана на Агилера.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 21 февруари 2023

Пинк отговори на коментарите, че „не харесва" да работи с Кристина Агилера.

43-годишната певица сподели в интервю за BuzzFeed, че "Lady Marmalade" от 2001 г. е нейният "най-малко любим" музикален видеоклип и заяви, че "не е било много забавно" по време на снимките заради "някои личности" на снимачната площадка.

Въпреки че музикалният видеоклип е колаборация между нея, Mya , Lil' Kim и Агилера, тя заяви, че „Kim и Mya бяха добри". За Кристина не каза нищо, оставяйки феновете да вярват, че двете все още имат проблеми помежду си.

Тогава, след като фен в Twitter постави под съмнение коментарите на поп звездата, тя отговори директно:

„Всички сте луди. Xtina имаше проблем с това кой участваше в тази песен. Ако не сте знаели досега – аз не „засенчвам" някого като му разказвам отново и отново и отново какво се е случило. Не се интересувам от тази драма. Ако не сте забелязали, заета съм с продажбите на билети, албуми и всичко останало".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖЕЙ ЛО Е ТРЯБВАЛО ДА СЕ ЦЕЛУВА С МАДОНА, НЕ КРИСТИНА АГИЛЕРА

„Също така – целунах устата на Xtina", каза в заключение изпълнителката на "Trust Fall" за музикалното видео. — Няма нужда да ѝ целувам задника.

Певицата нарече още "Lady Marmalade" "емблематична песен", но каза, че е плакала, докато е заснемала видеото. „Продължавах да плача, защото кожата ми се беше обринала от грима", каза Пинк. „Просто… онзи ден се случиха някои досадни неща."

След това, Пинк направи своя акаунт в Twitter личен, тъй като купища фенове споделиха коментарите ѝ направени от нея за песента по време на специалното издание „VH1 Behind the Music" от 2009 г.

„Изпълнителният директор на лейбъла Рон Феър влезе. Той не поздрави никого от нас, а направо каза: „Коя е високата част? Коя е най-пеещата част? Кристина ще поеме тази част", ​​e казала звездата за създаването на хита от 2001 г., според Us Weekly. „И аз се изправих и казах „Здравей. Как си? Толкова мило от твоя страна да се представиш. Аз съм Пинк.'"

И Кристина и Пинк са разкривали през годините след музикалния видеоклип, че имат вражда една с друга.

Изпълнителката на "Who knew" дори беше споделила през 2017 г., че Агилера "замахна срещу мен в клуб", но след това са се сдобрили.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПИНК ИЗДАДЕ ПАРЧЕ В КОЛАБОРАЦИЯ С 9-ГОДИШНАТА СИ ДЪЩЕРЯ

„Бяхме супер млади и супер нови в целия бизнес. Освен това, мисля, че аз съм алфа, а тя също е алфа. Аз съм свикнала да оправям конфликтите физически, а тя е свикнала да ги разрешава вербално. Просто сме много различни, а и бяхме много млади и нови в това.", каза още тя.

lady marmalade

И добави: „Жените трябва да се научат как да се подкрепят една друга. Това не се учи на детската площадка."

Две години по-късно Агилера каза, че разбира "чувствата ѝ относно това, че записът на "Lady Marmalade" се е провалил." Тя отрече да е удряла Пинк, но си спомни каква е била енергията на снимачната площадка.

„Тя ме освиркваше в публиката като стоеше малко зад режисьора. Но сега, тя е различен човек. Тя е майка и е готина."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA