Бен Афлек и Мат Деймън са имали обща банкова сметка

Двамата са си помагали, за да дадат тласък на кариерите си.

Бен Афлек и Мат Деймън са споделяли всички пари, които имат.

Дългогодишните приятели обясниха в епизод на The Bill Simmons Podcast, че са си помагали като са обединявали всички пари в обща банкова сметка в ранните дни на кариерите си.

„Беше необичайно, но имахме нужда от парите за прослушвания.", каза 50-годишният Деймън за споделянето на парите си с бившия си съквартирант, наричайки го „странно нещо като се сетя".

Той обаче отбеляза: „Докато един от нас имаше пари, знаехме, че токът няма да бъде спрян."

„Спомням си, че след като направих "Джеронимо" си казах, по дяволите, имаме около 35 бона в банката. Казах на Бен, „Добре сме! Много сме добре, една година ще имаме пари!" " добави носителят на Оскар.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: БЕН АФЛЕК РАЗКАЗА КАКВО ВСЪЩНОСТ СЕ Е СЛУЧИЛО НА НАГРАДИТЕ "ГРАМИ"

Двамата са имали и правила как да харчат парите си, когато не ги използват за ходене по кастинги. „Беше ни позволено да вземем 10 долара и да отидем да играем видео игри.", спомня си Мат. „Ако ни останат пари от тези десет долара можеше да си купим бира, но това никога не се случваше."

„Мисля, че това ни отношение към парите и отношенията ни наистина ни помогна по начини, които не можехме да предвидим.", каза Афлек. „Мат и аз винаги сме се чувствали така, сякаш сме заедно във всеки проект. Винаги казвахме: „Искам да получа ролята, но искам и ти да получиш роля."

Афлек и Деймън се запознават докато растат в Бостън и завършват една и съща гимназия.

Двамата започват да се явяват на прослушвания заедно и в крайна сметка се появяват в първия си филм "Училищни връзки" през 1992 г. След това участват в още няколко филма заедно, включително "Добрият Уил Хънтинг" през 1997 г. , за който печелят Оскар за най-добър сценарий.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA