Бившият съпруг на Емили Ратайковски е обвинен в сексуално насилие

Себастиан Беър-МакКлард е продуцент на филмите "Добри времена" и "Uncut Gems".

Филмовият продуцент и бивш съпруг на Емили Ратайковски, Себастиан Беър-МакКлард е обвинен в сексуално насилие.

В сряда Variety публикува доклад, описващ две обвинения в неправомерно поведение срещу филмовия продуцент на "Добри времена" (2017), "Uncut Gems" (2019) и "Bodies Bodies Bodies" (2022).

Изданието съобщи, че Беър-МакКлард е наел 17-годишна жена чрез Instagram да участва в сцена от "Добри времена", която изисква от нея да бъде гола.

24-годишната жена е разказала историята на съда. Според доклада тя е била помолена да изиграе гола сцена с актьор, който наскоро е бил освободен от затвора пред „няколко мъже от актьорския състав и екипа".

гбхнйм

В изявлението си тя казва още, че е била напълно шокирана и се е почувствала ужасена. "Всичко стана дори по-ужасно, когато от нищото един актьор прошепна в ухото ми дали „може да го пъхне", докато камерите работят. А аз казах „не".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЕМИЛИ РАЙТАКОВСКИ ОФИЦИАЛНО ПОКАЗА МЪЖА ДО СЕБЕ СИ

Същата жена е имала и романтична връзка по взаимно съгласие с продуцента повече от две години след заснемането на сцената, която така и не се е появила във финалната версия на филма. Себастиан не е обсъдил какво ще бъде заплащането и ѝ е купил кутия цигари след снимките на филма.

Става ясно, че и друга жена се е срещнала с продуцента по време на снимките на "Uncut Gems" като е подходил по същия начин с нея чрез Instagram - давал ѝ е обещания относно кариерата ѝ, използвайки позицията си във филмовата индустрия.

емили райтаковски

„Себастиан и аз започнахме да се целуваме.", казва жената, която тогава е била на 18 години и е била в апартамента, който Беър-МакКлард е споделял с Ратайковски. „Нещата ескалираха и без да иска съгласието ми, Себастиан влезе в мен, без да използва презерватив."

Тя казва, че той е използвал унизителен и антисемитски език към нея и е проследил местоположението ѝ чрез приложение на телефона ѝ.

Жертвата твърди, че продуцентът е общувал и с 15-годишно момиче на снимачната площадка, както и, че е имал романтична връзка с асистент от продукцията.

Variety пише, че екипът им се е свързал с множество източници, които потвърждават ситуациите и в крайна сметка Джош и Бени Сафди са уволнили Себастиан от тяхната продуцентска компания "Elara Pictures".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA