Кралицата и мечето Падингтън са номинирани за БАФТА

Видеото, в което двамата пият чай, може да спечели приза "Най-запомняща се сцена".

Ася Иванова
Ася Иванова 21 април 2023

Фотография: Profimedia

Закачливата сцена с кралица Елизабет II и мечето Падингтън, в която двамата пият чай, беше номинирана за награда БАФТА. Тя получи признание като "Най-запомнящ се момент".

Видеото с Падингтън и усмихнатата Елизабет II ще се конкурира с телевизионната комедия "Derry Girls", както и със сцени от "Stranger Things", "Heartstopper", "The Real Mo Farah" и хитът "The Traitors".

Появата на покойната кралица в анимационното филмче определено изненада света. Тя бе по повод платинения й юбилей. във видеото Елизабет и Падингтън пият чай, а след това малкото мече вади любимия си сандвич с мармалад и накара кралицата да разкрие какво държи в своята чанта.

"Вчера Падингтън получи много вълнуващи новини! След чая с кралицата за отбелязване на платинения юбилей, Падингтън е номиниран за BAFTA! Нямаме търпение да кажем на леля Луси", споделиха на официалната страница на мечето във Facebook и споделиха кадър от срещата му с кралицата.

Гласуването за запомнящата се среща между кралската особа и Падингтън е онлайн. Победителят ще бъде обявен на 14 май 2023 г.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA