Нели и Ашанти възобновиха романса си

Двойката бе забелязана да се държи за ръце на боксов мач през уикенда.

Ася Иванова
Ася Иванова 24 април 2023

Фотография: Profimedia

Хип-хоп звездите Нели и Ашанти подхраниха слуховете, че отново са заедно, след като бяха забелязани да се държат за ръце на боксов мач.

Дългогодишната двойка бе засечена заедно през уикенда в Лас Вегас. Разбира се, това не е останало незабелязано от феновете, които веднага заснеха момента.

Романсът между Ашанти и Нели отдавна е една голяма мистерия. Двамата години наред държат в тайна личния си живот и не разкриват много пред пресата, независимо дали са заедно, или са просто приятели.

През 2005 г. певицата уточни, че се срещат, но "не са гаджета, а приятели". Няколко години по-късно пък сподели, че съвсем скоро се очаква годеж. През 2013-а отново се върна две стъпки назад и отрече, че имат връзка, а само година след това призна, че Нели е първата ѝ истинска любов.

Нели и Ашанти

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗВЕЗДНИТЕ ДВОЙКИ, ПРИ КОИТО ЛЮБОВТА НЕ ЗАПОЧВА ОТ ПРЪВ ПОГЛЕД

Миналият декември Ашанти се качи на сцената по време на концерта на рапъра в Аризона и тяхната химия е повече от очевидна, докато танцуват на хита "Body on Me". Тогава феновете реагираха светкавично и споделиха, че искат да ги видят заедно, а певицата заяви, че е шокирана от броя на феновете, които отговориха на изпълнението с молба да се съберат отново.

"Имаше много коментари и много хора искаха това", каза тя. "Това, което ще кажа, е, че в момента сме на много по-хубав етап." Е, явно любовта им отново е на дневен ред.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA